Kalenteri | Foorumi | Zine | Galleria

Alan kulttuuri turussa.

Sotatila: 2005-2011 cd

without comments

sotatila cd

Sotatila: 2005-2011 cd

Sotatila, bändi josta tykkäsin heti kun ekan demon kuulin. Tämän bändin kohdalla eka demo ei todellakaan ole paras. Tähän asti onkin minun ollut tyytyminen ton ekan demon ja Propaganda is hippies kokoelman biiseihin, kun nää on muuten julkaissut vaan vinyyliä. Onneksi nyt sitten joku japanissa ymmärsi pistää näitä cd:nä ulos, arvostan. Levystä nyt jotain tähän. Jos ydin on kova, niin onhan tää levy kovempi, musa on raakaa ja ah, niin ihanaa. Kannet on rujot, mutta niin kauniit. Bisse auki ja stereot täysille, niin tätä levyä kuunnellaan. Mutta koska minulla on oikeus, niin kerron tähän nyt parit Sotatila-muistot. Puntala 2008, minulla oli kunnia päästä heidän kanssaan koheltamaan lavalle. Se oli kyllä hieno elämys. Biisi oli Kaaoksen Vaihtoehto. Se meni aika vaihtoehtoisesti, ainakin minun osalta. Toinen muisto sitten. Töissä minulla oli päivänä eräänä päälläni Sotatila t-paita. Se missä luuranko pitää aivojaan kasassa. Eräs asiakas sitten katseli sitä kuvaa ja totesi  ”Toi yks luuranko pesee hiuksiaan.”. Näihin tunnelmiin.

http://www.punkinfinland.net/bands/sotatila/

Arvio julkaistu alunperin Kohellus-Zinessä.

Written by mogalix

July 2nd, 2013 at 2:17 pm

Posted in Kohellus,Levyarviot

Tagged with ,

Leave a Reply