Kalenteri | Foorumi | Zine | Galleria

Alan kulttuuri turussa.

Puntalarock 2012, lempäälä

without comments

Puntalarock 2012

Puntalaan lähdettiin bussilla Tuomaksen (D-Beatles) kanssa N.M.K.Y.n reissulla, aikaisin lauantaiaamuna. Eli kuten jokainen fiksu lukija huomaa kyseessä oli kevennetty festarireissu.

Lempäälässä sitten meillä olikin aikaa ennen festaribussin lähtöä, niin me noselat menimme ja tutustuimme nähtävyyksiin. Emme tosin löytäneet kuin Frendit pubin, mutta se kelpasi meille. Sieltä sai ”vettä” kuihtunut. Oli joku muukin festarivieras löytänyt saman nähtävyyden.

Muutaman pakollisen mutkan kautta sitten bussiin joka meidät kuljetti itse pelipaikalle. Siitä sitten portilta lunastimme sisäänpääsyn. Jossa melkein heti alkoikin Death With aDagger mellastamaan. Olikin saakelin kova keikka.Vaan sitä minä ihmettelen, miksei tullut U.F.O.: Doctor, doctor biisi alkunauhana. Miksi?

Sitten tuli seurattua bändejä vain osittain tai ei ollenkaan. Kun paikalla kuitenkin oli ystäviä, tuttavia, kavereita, joiden kanssa oli mukava rupatella ja pöljäillä. Taas tuli nähtyä muutamia henkilöitä, joita ei ole vuosiin nähnyt.

Mutta kun oli aika että lavalle saapui Doom, siinä jäi silloin jutut kesken. Doom oli kyllä se syy miksi ylipäätään festareille lähdin (jos joku bändi pitää syyllistää, eikä kavereita). Eikä Doom todellakaan pettänyt, vaan ylitti odotukseni. Doom oli mahtava, aivan mahtava.

Doomin jälkeen soittaneet ei kiinnostaneet. Niillä ei vaan ollut minulle mitään sillä hetkellä. Eli epämääräistä haahuilua, hortoilua, höpöttämistä. Ukkosmyrskykin siinä oli, hyvä show.

Sunnuntai, se oli kärvistelyä, odottelua, kunnes lähdettiin kotiin. Siinähän se sit oli taas.

Kiitos, kumarrus ja Iso käsi Puntala-crew kun järjestitte.

(Mikä helkutin N.M.K.Y. kysyt. Sehän on Nuorten Miesten Krustillinen Yhdistys)

Kohelluksesta tuttu juttu tääkin.

Written by mogalix

July 2nd, 2013 at 2:15 pm

Leave a Reply