Kalenteri | Foorumi | Zine | Galleria

Alan kulttuuri turussa.

Arviot: Lunar Outpost – Everything We Know Is Wrong CD (2010)

without comments

Lunar Outpost – Everything We Know Is Wrong CD (SubSystem Request 2010) Kyseessähän ei ole mikään ihan uunituore julkaisu, mutta allekirjoittanut sai se vasta hyppysiinsä. Persoonallisella otteella tehtyä punk rokkia osasin odottaa, mutta yllätyin positiivisesti!

Tämä arvioija jättää bassokuvioiden ja kitarariffien analysoimisen muille ja keskittyy koko paketin aistinvaraiseen arviointiin. Tällä kertaa korvien välissä heräsi jokseenkin mielenkiintoisia kuvia, nimimerkin suojissa tohdin kuitenkin kirjoittaa LO – punkrok reseptin; annos yhdelle:

1) Viskaa tehosekoittimeen 2dl konstailematonta peruspunkrokkia
2) Lisää 2 maustemitallista synkkisdoomia
3) Ripaus SIG:iä tuomaan koskettimia
4) Hurauta koko komeus sekaisin ja nauti heti!

Jos tämän julkaisun yrittää purkaa mielikuvina, niin LO tarjoilee kummitusjunakyydin omituisten otusten tivolissa keskiyön auringossa – ja se on hyvä asia se.
Miinuksena omiin korviin otti, että laulu oli miksattu niin alas. Kyllä siihenkin korva tottuu kun kovaa luukuttaa, mutta meikän mielestä olis toiminut urkuharmonimelodioiden kanssa paremmin, jos laulu ei olisi jäänyt niin alas tumpatuksi. Erityiskiitos vetävälle rumpalille, seuraavaa levyä odotellen,

Written by jankke

June 24th, 2011 at 12:59 pm

Posted in Levyarviot

Tagged with , ,

Leave a Reply