Kalenteri | Foorumi | Zine | Galleria

Alan kulttuuri turussa.

Keikkaraportit: Terra Malus, Noituus, Absolutist (uk) 12.9.2011

without comments

Maanantain treeniskeikan tähtinä Terra Malus, Noituus ja irlantilainen Absolutist.

Maanantai – ilta, allekirjoittaneen virallinen syntymäpäivä. Johan sitä tuli 4 päivää juhlittua, nyt siis mukavasti lepäilyä sohvalla. “Sit mentiin!” sanoi Jankke ja niin mentiin.

Papu oli järkännyt ns. kutsuvieraskeikan treenikselle, jonka aloitti Terra Malus. Pientä jännitystä oli ilmassa – “eka keikka”. Ensimmäisten piisien aikana tuli Mortal Terror tyylistä pauketta. Piisi piisiltä paransivat vauhtia. Hyvin vetivät, treeneissä oli tehty muutakin kuin heitelty noppaa. Asiaakin bändillä tuntui olevan, tekstiä tuli vuolaasti niin huutajan kuin kitaristinkin toimesta. Antaa odottaa, et kovaa juttuu on tulossa. Pirun hyvää crustpunkkii.

Sitten Noituus. Lujaa, nopeaa, intensiivistä, äärimmäistä soittoa, huutoa ja tiedostavat tekstit. Minä pidän kovasti. Menkää kokemaan livenä, kun kohdalle osuu. Pitkän linjan bändi, mutta ei varmasti rutiinia.

Illan viimeisenä Absolutist, nyt kiertueella Turun kohdalla. Ei mitään havaintoa ennen tästä bändistä ja vieläkin mietityttää, mitä tapahtui. Alavireistä metallia ja hardcorea. Rauhallisia kitarajuttuja. Jotain tuttuakin – Amebiximaista. Tuli jotenkin sellainen olo bändiä kuunnellessa, et nyt en ymmärrä kaikkea. Jos käsitin oikein, vaki kokoonpano tää ei ollut ja kaikenlaista hässäkkää oli ennen tourille lähtöä koettu. Levy jäi käteen, en sitä vielä oo arvannut soittaa. Nykikää Jankkee hihasta, mä tiedän et se tajus tän esityksen paremmin.

Kertakaikkiaan mukava maanantai – ilta. Porukkaa oli paikalla reilut 20 henkee, mikä oli just sopiva kyseiseen tilaan. Toivottavasti Absolutist-jätkät sai “rahanpaskaa”, niin on helpompi jatkaa kiertuetta. Mukavia ihmisiä, oikeaa asennetta ja ihan kiva päivä täyttää monta vuotta. Kannatti herätä.

Written by tomppa

September 14th, 2011 at 8:40 pm

Leave a Reply