ti 18.9. Kirjakahvila: keskustelutilaisuus alakulttuurien Turusta

Aloittaja kuka tahansa, 23:07:45 - 27.08.2012

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

kuka tahansa



ALAKULTTUURIEN TURKU
http://www.facebook.com/events/466729443367288

Tiistaina 18.9. klo 19 Kirjakahvilassa keskustelutilaisuus paikallisesta tilapolitiikasta ja kulttuuripääkaupunkivuoden jälkeisestä alakulttuurisesta tilanteesta Turussa. Keskustelemassa keikkajärkkääjä ja punkmuusikko Paavo Vuoristo, pitkän linjan alakulttuurisekatyöläinen Maarit Hellman, autonomisen kulttuurikeskusprojektin aktiivi Emma Vartiainen, TVO- ja Kirjakahvila-taustainen Jari Pohjonen ja mm. Turun alakulttuuriviikko -radio-ohjelmaa tekevä Jonne Pohjois-Koivisto.

Tilaisuus on PUHE-festivaalin ennakkotapahtuma.

Turun festivaalitarjonta monipuolistuu lokakuussa entisestään, kun ensimmäistä kertaa järjestettävä PUHE-festivaali saapuu gallerioihin ja baareihin. Festivaalin ajankohta on 2.-7.10. ja ohjelmisto koostuu erilaisista puheeseen keskittyvistä tapahtumista. PUHE-festivaalin pääteemoina ovat kaupunki ja kokemus. Tapahtumien puheenaiheet käsittelevät kaupunkia ja kaupunkilaisuutta, sekä kaupunkitilan kokemista eri näkökulmista. Festivaalin tavoitteena on lisätä kaupunkilaisten tietoisuutta omasta asuinympäristöstään sekä parantaa ihmisten mahdollisuuksia vaikuttaa omaan ympäristöönsä. Lisätietoja festivaalin nettisivuilta: http://puhefestivaali.fi/wordpress, http://www.facebook.com/puhefestivaali

Kirjakahvila
Brinkkalan piha
Vanha Suurtori 3
www.kirjakahvila.org

kuka tahansa


Jonne

kiitos! oli hyvät ja antoisat keskustelut... aikamoinen historiapläjäys ensin ja sitten hyviä pohdintoja päälle, paljon luovia ideoita esitettiin, keskustelu säilyi mielenkiintoisena... mukana monia eri näkökulmia ja tahoja... yritän muistaa kotiläksynkin... :)