The Phoenix Foundation: Silence LP

Aloittaja homokeisari, 15:59:11 - 26.08.2012

« edellinen - seuraava »

homokeisari

Uusi 8-biisin LP ulkona nyt! 100kpl keltaisella vinyylillä ja loput mustalla. Hinta kädestä käteen 10e

CD-versiota löytyy myös: http://watersliderecords.com/staffblog/2012/07/24/phoenix-foundation/

passingbells (at) hotmail . com

Kukko


homokeisari

Tuolta ekan postauksen linkistä (waterslide-blogista) löytyy kolmekin näytebiisiä..

homokeisari

FOR fani: UK melodista, Anako melodinen, melodinen Sad, Hüsker Dü, Leatherface, MANIFEST JUKEBOX, HER SUOJALASIT

Kauan odotettu uusi albumi Suomalainen melodisen Surullinen Phoenix Foundation Bancho ilmi vesiliukumäki! Vapautuminen "NO LOVE LUST" 5. albumi ilmestyi edellisen työn vaarantamatta Kanpatsu niin viime vuonna. Phoenix Foundation itku mestariteos melodia aikojen paras niin far'm rehellinen räjähtää!
Mutta se näyttää on kirjattu vain ihmisiä melodisen tai koulun takia kuvan ja sanoa Phoenix Foundation
Band haluat kuunnella enemmän ihmisiä kautta Nde hardcore ääntä. , Koska mielestäni on paljon ihmisiä, jotka eivät tiedä omia jäseniään, koska he eivät paljasta liikaa, jäsenet ovat edelleen aktiivisia hardcore yhtye viimeistely KIELTOLAKI esiintyi myös nykyiset liittymistä kaaos Tejas Anako ja melodinen punk 1981 Olen mielestäni, ja haluan sinun kiinnittää enemmän huomiota ihmisten takia hardcore kerroksen hallinnoi myös PASSING BELLS on julkaissut yhteistyössä hallituksen Boss Tuneage reissue poliittista turvapaikkaa.
Alkuaikoina he Tsu Sadd parasta melodista hardcore bändejä nykyisen tunnetta luonnon melodia luultavasti kukkii joka julkaisulla, mutta oli melodinen hardcore ääni aggressiivinen Hüsker Dü, suoralinjaisten Leatherface Mielestäni ennalta.
8 raitaa tallennus, ei ole outoa töihin nyt! Me pysymme paras jännitys puristi nyrkkiin toisesta viimeiseen jäännöksiä puoli itku laulun. Surullinen paras melodinen hardcore Seriously! Minä ja luottavainen siitä parhaan albumin. On uusintapainos "Words" oli kirjattu 1st Album "näinä päivinä". Luulen voit ymmärtää, miksi he tekivät uudelleen tallennetaan tällä kertaa Jos kuuntelet tämän laulun samoin.
Vinyyli vapautetaan Combat Rock Industry Suomessa. Aiomme tukea muodossa kotimaan jakokeskuksesta vapauttamaan toisilleen tietenkin. (O)

Kukko

Lainaus käyttäjältä: homokeisari - 10:06:21 - 01.09.2012 HER SUOJALASIT
itku mestariteos

hyvä tiivistys

oletin vaan samantien et jaa ei oo bandcamp tms. -linkki ni ei oo musaakaan varmaan  ::)