M.O.T.O. "No Sleep ´Til Turku" CD & LP 31.08.2012

Aloittaja Everclear, 14:35:32 - 22.08.2012

« edellinen - seuraava »

Everclear

Vihdoin täällä.. Caporinon viime syksyn ja alkutalven aikana Turussa nauhoittama M.O.T.O.n "Suomialbumi". 100% Turkulaisena yhteistyönä julkaistu. Sanattomaksi vetää..




Levy nyt ennakkokuuntelussa Sue:n sivuilla : http://www.sue.fi/2012/08/kuuntele-m-o-t-on-uusi-albumi/

"M.O.T.O. (aka. Masters Of The Obvious) on yhtä kuin Paul Caporino, New Orleansista kotoisin oleva elävä garage punkin legenda ja työmyyrä, joka on julkaissut 80-luvun alusta alkaen musiikkia. Caporino vietti syksyllä 2011 jokusen viikon Suomessa kiertueella ja nauhoitti ohessa uuden albumin kotimaisten muusikkojen avustuksella. Tämä jo kymmenes täyspitkä sai nimekseen No Sleep 'Til Turku, ja sen julkaisee kolmen turkulaisen levy-yhtiön voimakolmikko - Svart Records, Blast of Silence ja Airiston Punk-levyt.

Elokuun lopulla julkaistavaa levyä mukana tekemässä olivat kotimaisen punk-undergroundin nimistä muun muassa Niila Kunnari (God Given Ass, The Heartburns), Kerttu Vauras (Khatarina, Kovaa Rasvaa) ja Mikko Luukko (Sweatmaster). Kansitaiteesta vastasi Aiju Salminen. No Sleep 'Til Turku on vähäeleisen minimalistista, mutta tarttuvan melodista ja perinnetietoista punk rockia - juuri sellaista, mitä punkin Beatlesiksikin haukutulta M.O.T.O.lta on lupa odottaakin."

Everclear

..ja selvyyden vuoksi vielä: Tämä ei ole se sama kasetti cd/vinyylimuodossa jota tammikuun keikoilla myytiin vaan uunituore täyspitkä M.O.T.O. albumi.

M.O.T.O. - "No Sleep ´Til Turku" TEASER

Everclear

Tämä sitten vihdoin ulkona!!

Saatavilla nyt esim. Svartin nettikaupasta: http://www.svartrecords.com/shoppe/punk-hardcore-/1230-moto-no-sleep-til-turku-cd.html

ja piakkoin Airiston Punk-Levyiltä : http://aplevyt.com/shop/

+ Eilen toimitettiin satsi myös Levykauppa X:ään http://www.levykauppax.fi/artist/moto/no_sleep_til_turku/#lp

Piakkoin myös muista "hyvinvarustetuista" ääniteliikkeistä..


Ensimmäisiä arvioita luettavissa mm. http://sylvi.fi/2012/08/m-o-t-o-no-sleep-til-turku/