to 19.7. Streetbar95: Mugrind(spa), Sotavamma, Eyewitness

Aloittaja papu, 08:19:10 - 28.06.2012

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

niilo pielinen

Tulee täst ketjun lukemisest vähä ''syyllinen'' olo, ku ei oo tullu paikalle. On joskus menty johonki keikkaan vaik ei bändit paljon kiinnostanu mut vaa tueksi järkkäreil ja bändeil, mut totta on myös et kesäl on liikaa tapahtumia (plus paljon porukkaa varmaa matkal/mökil/etc...). Tänä vkl:na oli pakko kuitenki suoristaa hammer ja ilmiö, kotona vieraita ympäri suomest, torstai päätös meni vekenatorin dj-illalle cosmiciin, ja itseasias en sitäkää ees jaksanu.  Mut kai turus on tarpeeks punkkareit ja muut kiinnostuneet ihmiset, todistuksena jotkut arki-keikat vaik Arthuris mis on ollu porukkaa hyvin ja helllvetin hyvä meininki, ymmärrän sua papu jos taistelet järkkääksesi keikkoja ja kukaan ei tuu, varmaa vituttaa, mut on aina ollu tämmöset keikat mihi jostai syyst ei tuu porukkaa, harmi se on, mut ollaa jo tottunu siihen...
...Speak finnish like Tarzan, write it like Cheeta...

http://www.last.fm/user/tiitusnakke

papu

Lainaus käyttäjältä: niilo pielinen - 14:43:33 - 22.07.2012
Tulee täst ketjun lukemisest vähä ''syyllinen'' olo, ku ei oo tullu paikalle.
Näh, ei ollu tarkoitus. Eka mietin just tän takia, että en mainitte aiheesta mitään, mut lipsahti. Harmittaahan tuo toki, kun bändit otti takkiin, järkkääjä otti takkiin ja tosi huono debyytti tonne baariin. Mut vittuuks siitä ny sit enää jauhamaan. Seuraavalla kerralla sit paremmalla onnella jossain muualla.

salozka

Mä jauhan vähän vielä, ku tapojeni mukaan oon jälkijunassa taas tääl foorumilla :D

Niin, aika vaihtelevaa varmaan aina toi menestys, riippuu niin paljon muistakin päällekkäisyyksistä, ja kesällähän niitä tunnetusti riittää. Mietin et vanhan Teviksen aikaan oli silleen kätsyä, et vaikka ei just tiettynä iltana tullutkaan jengiä, niin ei se mitään, seuraavaks taas tulee. Mut nyt kun mitään pysyvää tilaa ei ole (ainakaan toistaseks) pitää jokaseen uuteen paikkaan esiintyä silleen et ottakaa meidät, kyl me tuodaan talolle rahaa, ollaan fiksuja jne. Tuo tietty vähän lisästressiä järkkäilyyn :/ Hyvä Papu kun sä aktiivisesti jaksat järkätä näitä!

Rotte

Ilta oli mielestäni ihan hyvä. Sotavamma ois jees, mut jotenki rumputyöskentely kusi homman.
Mugrind. Noh se oli mielenkiintoinen jossei muuta. Hyvä jos pari sanaa sai väännettyä enkuks muuten oliki spanishia ja MURMURMURMUR-välispiikit haha.
Eyewitnessin missaaminen harmittaa vähän, mutta pojilla kesti noin 50min saada kamat kasaan? Mitäs hemmettiä meinaan. Seuraavana päivänä oli töitä, nälätti ja vitutti muutenkiin, niin todettiin seurueen kanssa "jossei alota klo 23 mennes, niin se on adios"

Ja lisään tähän. Itselleni ei siis yksikään artisti ollut entuudestaan tuttu. Tänne lähettiin avoimin mielin ja supporttaamaan, kun on keikkaa ja saadaan ulkomaan eläviäkin tänne. Näinh!