PERUTTU!!!pe 15.12. Nirvana: Valse Triste, Yleislakko, Tohtori Koira, Kätyrlauma

Aloittaja papu, 08:15:07 - 18.09.2023

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

papu

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KEIKKA PERUUNTUU JA SIIRTYY TOISEEN AJANKOHTAAN.
KORONA ISKI LUJAA JA 3/4 BÄNDEISTÄ KIPEENÄ.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Perjantai 15.12.2023
Nirvana, Humalistonkatu 8
Liput 8€ // Klo 20-04 // K-18

VALSE TRISTE - hc/punk (klo 23:15)
TOHTORI KOIRA - punk (klo 22:30)
YLEISLAKKO - punk (klo 21:45)
KÄTYRLAUMA - hc/punk (klo 21:00)

Suomen vanhimpiin, edelleen aktiivisiin punk-bändeihin lukeutuva Valse Triste saavutti tänä vuonna arvostettavan 40-vuoden iän ja kuten aktiivisen bändin kuuluukin, keikkaa räimitään myös Turussa. Neljän kovan bändin punk-illassa tykittelemässä myös Turun paras ei-turkulainen punk-bändi Tohtori Koira, mopo-ikään ehtinyt Yleislakko ja muinaisten menojen ystävänä tunnettu Kätyrlauma. Eikös olekin varsin mainio ilta tulossa!?

Punk-skeneä aiheellisesti ravistelleen #punkstoo:n myötä on tarpeellista kiinnittää huomiota asioihin, joiden on luultu olevan itsestäänselvyyksiä. Samaan aikaan, kun toiset ovat tietoisesti tai tietämättään hyötyneet esimerkiksi sukupuolensa mukanaan tuomista etuoikeuksista, ovat toiset joutuneet kohtaamaan häirintää ja pelkäämään. Tämä ei tosiaan ole oikein.

Keikalle saapumalla otamme siis yhdessä vastuun turvallisemman tilan luomisesta ja annamme kaikille rauhan nauttia punkista kunnioittamalla toisen henkilökohtaista fyysistä ja psyykkistä tilaa. Pyrimme olemaan tietoisia omista sisäistetyistä ja mahdollisesti haitallisista toimintamalleistamme, emmekä määrittele toisia ihmisiä omien oletuksiemme mukaan. Pyydä anteeksi, jos olet loukannut tahallisesti tai tahattomasti muita. Jokainen määrittelee itse itsensä ja rajansa.

Keikalla (tai yhtään missään muuallakaan) ei hyväksytä minkäänlaista väkivaltaa, rasismia, seksismiä, misogyniaa, homo- ja transfobiaa tai muita häirinnän tai syrjinnän muotoja.

Voit pyytää apua syrjintää tai häirintää kohdatessasi tapahtuman järjestäjiltä tai ravintolan henkilökunnalta. Järjestäjätahon tunnistat käsivarren punamustasta nauhasta. Myös, jos huomaat, että joku toinen joutuu häirinnän tai syrjinnän kohteeksi, puutu tilanteeseen tai pyydä apua. Muista kuitenkin aina kunnioittaa uhrin toiveita.

Ihmisten eriarvoisuutta edistävä hallitus tekee jo ihan tarpeeksi pahaa. Tehdään punkista taas toimiva yhteisö, jossa jokainen voi olla ilman pelkoa ja pogota!

Pääsylipun voi maksaa käteisellä tai mobilepayllä.

ESTEETTÖMYYS
Nirvana on valitettavasti esteellinen. Sisään kuljetaan kahdeksan porrasta alas. Vessoilta baaritiskille ja lavan suuntaan on pari matalaa porrasta. Lavan edustalle kuljetaan pari porrasta alaspäin. Keikkaa pystyy seuraamaan myös ylhäältä salin takaosasta, jonne on yksi askelma ylöspäin. Mahdollinen avustaja pääsee sisään ilmaiseksi.

Lisätiedot: paavo.vuoristo@gmail.com


papu


papu


papu

Parin viikon päästä  ::)

Parikin distroa on ilmoittautunut mukaan, niistä lisää myöhemmin!

papu

Löytyisköhän paria halukasta lipunmyyjää? Juomatarjoilua voin luvata ainakin ::) Keikkoja kerkii ainakin osittain kattelee kun voi toinen myyjä päivystää sillä aikaa.

mögälix

Peffa. Nyt tilanteessa muutama muuttuja. Jotka voi aiheuttaa sen etten pääse välttis paikalle. Katellaas miten käy...

papu

Lainaus käyttäjältä: mögälix - 13:05:53 - 07.12.2023 Peffa. Nyt tilanteessa muutama muuttuja. Jotka voi aiheuttaa sen etten pääse välttis paikalle. Katellaas miten käy...
Mitöhhh  >:(

papu

#8
Ens viikolla  ::) Ei oo pakko jättää takkia narikkaan  ::)

papu

Lainaus käyttäjältä: papu - 09:28:55 - 06.12.2023 Löytyisköhän paria halukasta lipunmyyjää? Juomatarjoilua voin luvata ainakin ::) Keikkoja kerkii ainakin osittain kattelee kun voi toinen myyjä päivystää sillä aikaa.
::)

mögälix

Lainaus käyttäjältä: papu - 11:16:41 - 01.12.2023 Parin viikon päästä  ::)

Parikin distroa on ilmoittautunut mukaan, niistä lisää myöhemmin!
Mögähead ainakin on tuol.

papu

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KEIKKA PERUUNTUU JA SIIRTYY TOISEEN AJANKOHTAAN.
KORONA ISKI LUJAA JA 3/4 BÄNDEISTÄ KIPEENÄ.


!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

papu