la 17.9. TVO: Flame, Malum, Blood Chalice, Kyy & Anthropocene

Aloittaja papu, 04:29:42 - 13.09.2016

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

papu



Flame: Vuonna 1998 perustettu black metallin ja thrash metallin epäpyhää ja raivokasta sekoitusta soittava Flame ei ole lähiaikoina keikkoja hirveästi soitellut, joten nyt on oiva tilaisuus tulla todistamaan harvinaista old school turpaanvetoa TVO:lle!

Malum: Turkulainen vuonna 2013 perustettu synkkää ja perinteisempää black metallia soittava Malum on lyhyessä ajassa saanut jo paljon aikaan. Viime vuonna julkaistu Crowned with the Serpent Sun debyyttialbumi ja tänä vuonna julkaistu Awakening of the Black Flame EP ovat nostaneet Malumin hyvin black metal yleisön tietoisuuteen.

Blood Chalice: Viime vuoden loppupuoliskolla perustettu Torture Killer, Aratic ja Retaliatory Measures miehistöistä koostuva Porilainen erittäin eläimellisen raivokasta, ja vauhdikasta black metallia Archgoatin, Black Witcheryn, Goatsemenin, Blasphemyn, Inquisitionin ja yms henkeen soittava bändi, joka soittaa Turussa myös ensimmäistä kertaa! Bändi sai loistavan vastaanoton debyyttikeikallaan Vantaalla, ja bändin tänä vuonna julkaistu demo on otettu vastaan erittäin hyvin ja kerännyt huomiota paljon Suomen rajojen ulkopuolellakin!

KYY: Lahdesta kotoisin oleva perinteistä suomi black metallia sekä modernimpaa black metallia nerokkaasti yhdistelevä KYY julkaisi viime vuonna Travesty of Light EP:nsä, joka on tuonut bändille paljon näkyvyyttä niin Suomessa, kuin rajojen ulkopuoleltakin. Hyvänä esimerkkinä tästä bändin tuleva 24.9 esiintyminen Mörkaste Småland- festareilla Ruotsissa. Lisäksi bändi on aloittanut täyspitkän albumin äänittämisen, ja näin vahvan EP:n jälkeen ei voi odottaa muuta kuin timanttia!

Anthropocene: Illan erikoisin vieras on kotoisin Yhdysvaltojen Olympiasta. Anthropocene soittaa rumaa ja likaista blackthrashia, ja jos Nunslaughterin tyylinen turpaanveto maistuu, et tule pettymään! Bändi on ensimmäistä kertaa Euroopassa, ja vielä varsin tuntematon, mutta sitäkin äkäisempi!

Liput vain 6 euroa!