su 14.8. Portsan Pihamarkkinat

Aloittaja karol, 14:41:38 - 09.08.2016

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

karol

Sunnuntaina 14.8.2016 klo 11-16 Portsa muuttuu jälleen Turun Portobello Roadiksi, kuten eräs palaute hehkutti pari vuotta sitten!

Asukkaat nostavat kirppisaarteitaan asuntojensa edustoille tai muuttavat pationsa esim. kahvioksi. Pihoilla saattaa kuulla myös asukkaiden musisointia. Tänä vuonna kiertelyyn on enemmän aikaa kuin aiempina vuosina, tapahtuma on tunnin pidempi eli klo 11-16!

Suosittelemme tulemaan paikalle polkupyörällä tai bussilla. Linja-autot kulkevat normaaliin tapaan alueella. Omalla autolla liikkuvia pyydetään huomioimaan, että alueella on vain kadunvarsipysäköintiä ja parkkipaikkoja alueella on todella vähän.

Yli 50 pihaa avaa porttinsa yleisölle, joten portsalaista arkkitehtuuria ja sisäpihojen idylliä on runsaasti nähtävänä. Tapahtuma levittäytyy tänäkin vuonna Pakkarimäelle, Kakolanmäelle ja Koulukadulle asti! Yleisöä on liikkeellä varmasti todella paljon kuten aiempinakin vuosina.

Myyntipihoilla on jaossa karttoja tapahtumassa mukana olevista yhtiöistä ja yrityksistä. Kartta julkaistaan muutamaa päivää ennen tapahtumaa www.portsa.fi -sivustolla.

Yhtiöt päivittyvät myös Google Mapsiin, jonka linkki julkaistaan samoin muutamaa päivää ennen markkinoita.

https://www.facebook.com/events/1082084788538754/