la 19.12. TVO: Svart Jul: Hard Action, Malady, Black Magic Six

Aloittaja papu, 13:28:35 - 08.12.2015

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

papu



Svart Jul: Malady, Hard Action, Black Magic Six
Liput: 6€.

Svart Recordsin Turun-osaston joulujuhlaa vietetään 19.12. TVO:lla. Tällä kertaan joulubileisiin on otettu esiintymään tänä vuonna kiinnitettyä esiintyjäkatrasta sekä vanhempaa kaartia oleva BLACK MAGIC SIX.

HARD ACTION tulee esittelemään korkeaoktaanista aktiivirokkiaan myös Turtussa ennen kuin pakkaa Marshall-kekonsa auton perään ja painuu Keski-Eurooppaan ensimmäiselle mittavalle kiertueelle, jonka järjestää maineikas saksalainen ohjelmatoimisto FKP Skorpio. Tulista tilutusta ja riffitulitusta tiedossa!

Päivän toinen kotimainen uusi Svart-kiinnitys on kotimaisen progen uuden aallon kärkinimiin kuuluva MALADY, jonka tuore nimetön levy on kerännyt komeat arviot kotimaisista lehdistä ja pikku hiljaa helsinkiläisyhtyettä rahdataan maamme muihinkin taajamiin. Hammond ja Lesley raikaa!

BLACK MAGIC SIX on turannut garage-punk-bluesiaan pian yhdeksän vuotta ja luvassa onkin tuttuakin turvallisempaa tööttäystä pimeydenruhtinaan suojeluksessa. Älkää missään nimessä lukitko tyttäriänne ja vaimojanne kotiin sisälle, vaan vaatikaa menemään TVO:lle, sillä kyllähän me tiedetään minkälaisella moodilla nämä kahden miehen orkesterit ovat liikkeellä. Joka tapauksessa Strato vinkuu ja nahkahuilu naukuu!

https://www.facebook.com/maladyband/
https://maladyband.wordpress.com/

https://www.facebook.com/hardaction/
https://hardaction.bandcamp.com/

https://blackmagicsix.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/blackmagicsix/