Ti 25.8. klo 19 Kirjakahvila: Toisintoja -konsertti

Aloittaja satakieli, 15:12:29 - 07.08.2015

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

satakieli

Toisintoja on kahden nuoren muusikon draamallinen yhteisteos toiseuden, outouden ja ulkopuolisuuden kokemisesta. Pop- ja kansanmusiikin ilmaisukeinoja hyödyntävässä teoksessa lainakappaleet vuorottelevat esiintyjien omien sävellysten ja sanoitusten kanssa. Teoksen lähtökohtana ovat esiintyjien omat kokemukset, tunteet ja vähemmistöidentiteetit. Teema on yhtä aikaa yleisinhimillinen ja riipaisevan henkilökohtainen: mitä on olla juuri minä?

Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/1668281020110695/

--

Sanni Virta (s. 1994) on espoolainen kanteleensoittaja. Hän tekee omia sävellyksiä ja sovituksia, joissa liikutaan kansanmusiikin ja pop-musiikin maailmoissa. Kanteleen sointi ja kuulas laulu luovat monenlaisia tunnelmia ja tunteita hänen musiikkiinsa. Sanni Virran muita yhtyeitä ovat Duo Selina, Noste ja Siba Folk Big Band.
Sanni Virta on opiskellut Sibelius-Akatemian kansanmusiikin aineryhmässä vuodesta 2014. Hän on menestynyt Kansainvälisissä Kantelekilpailuissa (2. sija ammattilaisten kansanmusiikki –sarjassa vuonna 2015).

Enne Purovaara (s. 1989) on helsinkiläinen multi-instrumentalisti ja laulaja, joka viihtyy parhaiten kansanmusiikin, jazzin ja popin liepeillä ja rajoilla. Enne opiskelee kansanmusiikkia Taideyliopiston Sibelius-Akatemiassa pääinstrumenttinaan kontrabasso. Toisintoja-teoksen lisäksi Enneä voi kuulla myös mm. Hohkan ja Kahden pennin orkesterin riveissä.