The Reality Show: Vicious Cycle of Life 7"

Aloittaja Kukko, 15:59:12 - 10.04.2015

« edellinen - seuraava »

Kukko

ENR 3 / RAKA022 / DTM-003 / FRR-010
7" +digi

http://therealityshow.bandcamp.com/

2.7. Gong, Tku +Black Chord +1-2

7" 6€
uutta paskaa löytyy kans brodeerattu pätsi 3€
ja loput jenkkitouripaidat 10€ kipale, kokoja löytyy vielä S, L, XL



Kukko

Vaihteeks näin päin eli nyt sitä jo saa.

papu


Kukko

Tämmönen arvio oli jo ennen ku levy oli ulkona, promojen postittumist odotellessa:



- Ajatuksen Valo #12

Kukko

"Alunperin The Reality Show nimellä toiminut, ja nyttemmin vain TRS:ksi itsensä lyhentänyt kotimainen trio iskee seiskatuumaisellaan pöytään tanakan annoksen powerviolencemaista hardcorea thrashmaustein.

Vicious Cycle Of Life on tiukasti soitettua mättöä josta löysyys on kaukana. Sisältö ei silti roiski päämäärättä, vaan setti etenee sopivasti vaihdellen keskitemposahaamisen ja täyslaidallisten välillä. A-puolen Mouth And Tail edustaa levyn puitteissa moni-ilmeisempää osastoa selkeimmillä, hetkittäin hieman Machine Headin Davidianin mieleen tuovilla riffityksillään. B-puolen biisikaksikko roiskiikin sitten suoraviivaisemmin päin pläsiä.

Tuotannollisesti levy on ihan kelpo jälkeä ja erityisesti kitara on hyvin pinnalla. Vastapainoksi laulu onkin sitten tyystin taustalla; voihan toki olla että laulu on tarkoituksellisesti upotettu ikäänkuin yhdeksi instrumentiksi. Vaikka soundimaailmalla onkin taipumusta myös vähän sotkeutua, tarjoaa TRS Vicious Cyclella Of Lifellä rujoa mutta samalla jämäkkää hardcorea, jossa on päällekäyvyyttä ja turpaanvetoa."

- Janne Rintala, Imperiumi