23.11 Crustemberfest @ Oulu

Aloittaja niilo pielinen, 13:09:33 - 14.11.2013

« edellinen - seuraava »

niilo pielinen

Crustemberfest 2013

Armless Children (http://armlesschildren.bandcamp.com/)
Arson Under the Sea (http://arsonunderthesea.bandcamp.com/)
Büfo (http://bufo.bandcamp.com/)
Lakes (http://lakeshardcore.bandcamp.com/)
Mofetron (http://mofetron.bandcamp.com/)
Noituus (http://noituus.bandcamp.com/)
Temppeliherrat (http://temppeliherrat.bandcamp.com/)
Terveet Kädet (https://www.facebook.com/Terveetkadetofficial)

Yksityistilaisuus Kulttuuriyhdistys Paskakaupunni ry:n ystäville lauantaina 23.11.2013. Etukäteisilmoittautuminen maililla osoitteeseen paskakaupunniry@gmail.com on suotavaa.

Tapahtumapaikkana toimii Teekkaritalo Kaijonharjussa osoitteessa Kalervontie 7. Keskustasta pääsee paikalle busseilla no. 4 (Tuulikintien pysäkki) ja no. 19 (Yliopistokadun pysäkki). http://www.linjakas.fi/ ja http://maps.google.fi/ neuvovat tarkemmin.

Varautukaa bensarahakolehtiin, toiveena 12 € mutta enemmänkin saa laittaa. Omia kaljoja saa juoda ja omalla pyyhkeellä kuivata jos haluaa hyödyntää saunomismahdollisuuden.

Ovet aukeavat juhlaväelle klo 17, soitto alkaa tasan klo 18 ja päättyy yhdentoista maissa. Lyhyet setit, soittojärjestys on vielä hämärän peitossa.
...Speak finnish like Tarzan, write it like Cheeta...

http://www.last.fm/user/tiitusnakke

niilo pielinen

Kiva taas mennä Ouluun!
Crustoberfest, tai tällä keralla Crustemberfest, on joka kerta ollu mainio tapahtuma, niiku aina Oulussa muuten. Rento meininki, hyvää musaa, hyvää porukkaa, Oulun tyypinen sekoilu, saunasta tullu alasti olevia punkkareit ja muita hippejä tanssimas bändien edes, etc... Aina helvetin hauska tapahtuma, ja varmaa tällä kerralla sama! Kiva et on pari turkulais bändiä. Noituuden sadas keikka siellä, no, mis muualla vois juhlita tätä ku Oulus :)
...Speak finnish like Tarzan, write it like Cheeta...

http://www.last.fm/user/tiitusnakke