6.11. Bar Kuka: Pöytäjalkapallon divariliiga #1 osakilpailu

Aloittaja xarttux, 00:31:14 - 29.10.2013

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

xarttux

Moro, nyt on pubiliiga vaihtunut Pöytäjalkapallon Divariliigaksi.
http://divariliiga.suntuubi.com/

Ensimmäinen turnaus pelataan Bar Kukassa KESKIVIIKKONA 6.11. KLO 20.00
Toinen turnaussijainti on Cup & Pint.
Kaikki Divariliigan osakilpailut pyritään pelamaan KESKIVIIKKOISIN.

Divariliigan idea on, että turnaukseen osallistuvat pelaajat eivät olisi ihan SM-liigan tarkkaakin tarkempaa suorittavia kärkikastin pelaajia,  vaan vähemmän pelanneita, vähemmän taitojansa hinkanneita pelaajia tai vanhoja pubiläiskijöitä/TVO-läiskijöitä.

Tavoitteena olisi kevääseen mennessä pelata noin 15 osakilpailua. 6 parasta pelaajan pistesijoitusta lasketaan yhteen. 6 siksi, että ei voi olettaa, että jokainen pelaaja pääsisi jokaiseen 15 turnaukseen ja jos joku sattuu pääsemään kaikkiin turnauksiin, on tämä vahvoilla, vaikka sijoitukset eivät puhuisi puolesta.

Divariliigan Turnausmuoto on saksalainen keksintö "MONSTER DYP". Tässä turnausmuodossa jokaiseen peliin arvotaan osallistuvista pelaajista parit. Tämä sallii turnaukseen osallistumisen ja turnauksesta lähtemisen milloin vain. Pelit ovat lyhyitä. Jokainen ottelu pelataan 5 maaliin. Voitosta molemmat voittajajoukkueeseen kuuluvat pelaajat saavat 2 pistettä. Tässä turnausmuodossa myös tasapeli on mahdollinen. Jos toisen joukkueen johtaessa 4-3 häviöllä oleva joukkue tasoittaa 4-4 tilanteeseen, peli loppuu tasatilanteeseen ja molempien joukkueiden pelaajat saavat 1 pisteen.

Nähdään Kukassa.


EDIT: Arttu, ÄLÄ HUUA!!! -mod.