13.-16.7. Brinkkalan piha: Problems ym. @ Urbaani kesäloma

Aloittaja kuka tahansa, 06:49:34 - 23.05.2011

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

kuka tahansa

Ei ehkä erityisen alakulttuurista musaa näillä festareilla, mutta kun on kuitenkin kulttuuripääkaupunkihankkeesta kieltäytyneen Kirjakahvilan järkkäämä tapahtuma, niin kaipa tätä sopii täällä mainostaa. Ja onhan tuo torstain tapahtuma sentään aika punk!

ke 13.7. Mirel Wagner, Anette Kaukonen & Kari Mäkiranta. 5/6e. Klo 23:00-> HITTO-klubi. 2e.
to 14.7. Tumppi Varonen & Problems, Kari Peitsamo Road Hogs. 7/8e.
pe 15.7. 22-Pistepirkko, Plain Ride. 9/10e.
la 16.7. Jimi Tenor, Super-Idiots, dj Esko Routamaa. 6/7e.


Lainaa13.7.2011 Mirel Wagner, Anette Kaukonen & Kari Mäkiranta. Liput 5/6e.
Klo 23:00-> HITTO-klubi. Liput 2e.


Laulaja-laulunkirjoittaja Mirel Wagnerin esikoisalbumi on huikeita arvosteluja kerännyt mestariteos. Wagnerin musiikki on herkkää, runollista ja koskettavaa – samalla hyvin pelkistettyä. Akustinen kitara ja yleisön ympärille kietoutuvat sanoitukset luovat hypnoottisen tunnelman.

Turkulaisen Bar Kukan Lumous-klubeilta tuttu Anette Kaukonen omaa äänen, joka saa kuulijan tuntemaan sekä liikutusta että intohimoa. Luvassa on vahvoja tulkintoja eri tyylisuuntien kappaleista virtuoosimaisen Kari Mäkirannan säestämänä. Urbaani kesäloma on Anetten ja Karin kesän ainoita keikkoja.

Illan päätteeksi juhlakansaa tanssittaa Turun klubiskenestä tuttu dj-vetoinen elektronisen musiikin Hitto-klubi.

14.7.2011 Tumppi Varonen & Problems, Kari Peitsamo Road Hogs. Liput 7/8e.

Tumppi Varosen luotsaama Problems on vuonna 1977 perustetun helsinkiläinen katupunkrockyhtye. Tumppi Varonen vastaa laulusta ja kitaran varressa heiluu Rane Raitsikka. Paletin kruunaavat luottobasisti Jimi Sero ja timantintarkka rumpali Markus Raivio. Stupido Records julkaisi maaliskuussa 2011 Problemsin livelevyn Suora Lähetys.

Kari Peitsamo Road Hogsin In Memory of Rigger Dan on Peitsamon 59. pitkäsoitto. Orkesteri koostuu Peitsamon lisäksi Börje von Venomista (Hybrid Childrenin Jasse Salonen) ja rumpali The Hogista (Vallu Valpio).

15.7.2011 22-Pistepirkko, Plain Ride. Liput 9/10e.

22-Pistepirkko julkaisi toukokuussa erinomaisia arvioita saaneen uuden levynsä Lime Green DeLorean. Levyllä on raukeaa ja riehakasta Pistepirkkosoundia. Yhtye saapuu Urbaaniin kesälomaan suoraan Pori Jazzeilta. Osta liput ennakkoon!

Pistepirkoille lavan lämmittävän helsinkiläisen Plain Riden hypnoottinen kraut-blues on samaan aikaan vaarallista ja lohduttavaa. Janne Westerlund johdattaa yhtyeensä avulla kuulijat sinne, missä on musiikin sielu. Uusi levy Stonebridge ilmestyy toukokuussa.

16.7.2011 Jimi Tenor, Super-Idiots, dj Esko Routamaa. Liput 6/7e.

Jimi Tenor saapuu tanssittamaan Urbaanin kesäloman yleisön suoraan Thessalonikin keikalta. Tenorilla on takana elämää ja musiikkia New Yorkissa, Barcelonassa ja Lahdessa. Maailma kumartaa ja Urbaani kesäloma röyhistää rintaansa!

Super-Idiotsin versio kitaran, rumpujen, kontrabasson ja elektroniikan kohtaamisesta lämmittää lavan Jimi Tenorille. Jazzia? Soft-rockia? Päätä itse! Joka tapauksessa Super-Idiots on musiikkia ei-idiooteille!

kuka tahansa