Kikkeriturnaus @ Cup & Pint

Aloittaja xarttux, 15:49:13 - 05.03.2013

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

xarttux

Tälläinen leikkimielisempi turnaus olisi tarkoitus järjestää suunnilleen joka Tiistai Cup & Pintissä. (EI SM-LIIGA!!!)

Turnausmuoto on MONSTER DYP, eli lyhyesti, parit arvotaan. Hieman tarkennettuna tässä turnausmuodossa ei kuitenkaan pelata saman parin kanssa kaikkia turnauksen pelejä, vaan jokaiseen peliin turnaussofta arpoo parit. Tämä mahdollistaa turnaukseen osallistumisen missä tahansa vaiheessa pelejä, joten kiirellisimmätkin ehtivät ottaa muutaman erän. Hyvä puoli on myös, että kokemattomammat pääsevät pelaamaan myös SM-tason pelaajien kanssa ja kaikki pelaajat pääsevät pelaamaan suunnilleen yhtä monta peliä, eikä parista häviöstä siis tipu ulos. Lisäksi turnaukseen osallistuminen on ilmaista.

Täällä hieman tarkennusta säännöistä:http://www.kickernation.org/manual.english.html#monsterdyp

Cupparin pöytä on hyvä, Garland Pro Champion.


ps. Voisko joku mode tehä tästä viikottaisen. tai ehkä mä voin tehdä ilmoituksia joka viikko, jos tää nyt ottaa tuulta alleen.

Kukko

Lainaus käyttäjältä: xarttux - 15:49:13 - 05.03.2013 ps. Voisko joku mode tehä tästä viikottaisen. tai ehkä mä voin tehdä ilmoituksia joka viikko, jos tää nyt ottaa tuulta alleen.
Tai sit vaan nostat tätä samaa ketjua aina ku turnaus on, ja muokkaat otsikkoon sen uusimman päivämäärän?

kuka tahansa

Ketjun nostaminen ja otsikon päivittäminen ei päivitä kalenteria. Samalle tapahtumalle voi lisätä useampia päivämääriä tuolta ihan alhaalta ("Linkitä kalenteriin"). Lisään myöhemmin, jollei kukaan muu ehdi ensin.

papu

Lainaus käyttäjältä: kuka tahansa - 14:57:13 - 06.03.2013
Samalle tapahtumalle voi lisätä useampia päivämääriä tuolta ihan alhaalta ("Linkitä kalenteriin"). Lisään myöhemmin, jollei kukaan muu ehdi ensin.
Ainoostaan modet pystyy tän tekeen. Mut jos tää on viikottain aina samana päivänä, ni joku meistä ahkerista modeista voi homman hoitaa vaiks pariks kuukaudeks eteenpäin ny alkuun?

papu


xarttux

Kiitti.

Elikkänst tänään on taas peliä!! JOIN!

xarttux

Tänään taas MONSTER DYP n. klo 18.

xarttux

Lainaus käyttäjältä: xarttux - 12:15:21 - 26.03.2013
Tänään taas MONSTER DYP n. klo 18.

Tänää taas. Kaikki vähänkin kiinnostuneet elkää epäröikö.