joka kuun viimeinen tiistai AMR-Turku: kirjoitetaan kirjeitä anarkistivangeille

Aloittaja Hatshoe, 14:00:12 - 01.12.2012

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

Hatshoe

Anarkistinen musta risti kirjoittaa tukikirjeitä poliittisille vangeille joka kuun viimeinen tiistai klo 17 Kirjakahvilassa (Vanha Suurtori 3). Tervetuloa mukaan!

Anarchist Black Cross Turku is writing letters to political prisoners every last Tuesday of the month at 5 p.m. @ Book Café (Vanha suurtori 3). Welcome along!



EDIT: Linkittelin uusiksi vuoden loppuun saakka. -mod.

Hatshoe

Poistin yhden viestin joka koski aikatauluja ja sisälsi vanhentunutta informaatiota.

Nää on ollu hyviä sessioita; kahvia, piirtelyä, kirjottelua ja rupattelua. Välillä ollu vähän hiljasempaa, mut nyt viimeeksi oli taas ihan kivasti tyyppejä ja saatiin paljon aikaan. Kantsii tulla, voi kirjoittaa aluksi vaikka vaan jotain simppeleitä postikortteja yhden tai kaks. Matalan kynnyksen poliittista toimintaa. On tosi palkitsevaa ku ihmiset kirjoittaa takaisin.


karol

Haluatteko nämä (taas) Kirjiksen kalenteriin? Vastauksesta riippumatta ilmoittakaa nämä aina myös mun työmeiliin, niin pysytään paremmin kärryillä siitä, mitä Kirjiksessä tapahtuu. Se auttaa esim. päällekkäisten varausten minimoinnissa.

Hatshoe

Maanantaina 16. päivä pidetään joulukorttitalkoot! Pyritään lähettämään kortti kaikille eurooppalaisille anarkistivangeille. Paikka saattaa olla muukin kuin Kirjis, ilmoitellaan siitä piakkoin.

Ja joo, Karel, ilmoitetaan jatkossa sulle!

karol


Hatshoe

Laitetaan vaan ens vuoden tapaamiset taas. Kiitos. Joulukorttitalkoot pidetään Aurinkotehtaalla.