to 28.3. Nirvana: Törkytorstai

Aloittaja papu, 08:21:23 - 18.01.2024

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

papu



Torstai 28.3.2024
Nirvana, Humalistonkatu 8
Klo 20-04 // K-18

TÖRKYTORSTAI!! V#TUN ZEGOILU MENO!!!!

Ronskibiitti
Trivial Zero
Romutus
Raamattu
Tunkio
Kieltolaki

Liput 12€ - käteisellä tai mobilepay. Ohjelma jatkuu pitkään, joten kerkiit tulla hupailemaan vielä Indie-Iltamien jälkeenkin!!!

Keikalle saapumalla sitoudut yhdessä muiden kanssa ottamaan vastuun turvallisemman tilan luomisesta. Annetaan kaikille rauha viettää törkyistä torstaita kunnioittamalla toisen henkilökohtaista fyysistä ja psyykkistä tilaa.

Pyritään olemaan tietoisia omista oletuksista ja vältetään stereotypioiden ylläpitämistä. Pyydä anteeksi, jos olet loukannut tahallisesti tai tahattomasti muita. Jokainen määrittelee rajansa itse. Jos huomaat, että joku loukkaa toista, puutu tilanteeseen ja pyydä tarvittaessa apua tapahtuman järjestäjiltä tai muilta tapahtumaan osallistuvilta. Järjestäjätahon tunnistat käsivarren punamustasta nauhasta.

Nirvana on valitettavasti esteellinen. Sisään kuljetaan kahdeksan porrasta alas. Vessoilta baaritiskille ja lavan suuntaan on pari matalaa porrasta. Alas lavan eteen on kaksi porrasta. Keikkoja pystyy seuraamaan myös ylhäältä salin takaosasta, jonne yksi askelma ylös. Sukupuolineutraalit wc:t.

papu

Olisi muuten parille lipunmyyjälle paikka auki! Kaikenlaista viihdykettä luvassa kiitokseksi. Yhteys: paavo.vuoristo@gmail.com

papu


papu

20:00 ovet auki
21:15 RAAMATTU
22:00 TUNKIO
22:45 KIELTOLAKI
23:30 ROMUTUS
00:15 TRIVIAL ZERO
01:00 RONSKIBIITTI

Liput 12€ - käteinen tai mobilepay

Dead sun rising

Törkyisen tiukka kattaus!

Sitä piti kysymäni, että onko Nirvanassa pakollinen/vapaaehtoinen narikka?

papu

Lainaus käyttäjältä: Dead sun rising - 08:25:27 - 27.03.2024 Törkyisen tiukka kattaus!

Sitä piti kysymäni, että onko Nirvanassa pakollinen/vapaaehtoinen narikka?
Narikka on (3€), mut ainaki toistaseks on ollu vapaaehtoinen, eli halutessaan voi vetää takki päällä koko illan kuin mikäkin päällikkö 8)

papu