Toriparkille naureskelua

Aloittaja salozka, 19:22:45 - 26.03.2012

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

salozka

Naamakirjasta bongattua:

"   
Tuntuuko, että Turussa vaan valitetaan? Tuntuuko, etteivät päättäjät kuuntele asukkaiden mielipidettä? Alkaako jo sana "toriparkki" ahdistaa?

15 minuutin nauruhetki Turun torilla.

Keskiviikkona 28.3, kellon lyödessä 16:15 olkaa torin reunoilla ja alkakaa nauraa niin lujaa kuin haluatte. Tulkaa porukalla, jos siten on helpompaa. Kävellään nauraen torin keskelle, jossa kasaannumme yhdeksi massaksi "Toriparkki - ***** naurettava juttu" kyltin alle

Paikalla on kuvaajia. Video on tarkoitus linkata seuraavana päivänä nettiin. Web linkki lähetetään jokaiselle Turun kaupunginvaltuuston jäsenelle, sekä puolueille. Vielä on mahdollisuus näyttää kuinka moni kokee torin alle kaivettavan savihallin turhaksi.

HUOMIO kaikille osallistujille! Tapatuma kuvataan ja paikalla on myös lehdistön jäseniä. Tapahtumaan osallistuminen on tästä syystä minun kannaltani sinällään jo suostumus kantaaottavassa videossa esiintymiseen. Mikäli joku toivoo että hänen kasvonsa sumennetaan ottakaa yksityisviestillä yhteyttä tai etsikää minut tapahtumapaikalla. Videossa ei tule olemaan mitään informaatiota mitä tapahtuman kuvaukseen facebookissa ei ole kirjoitettu, tai mitä tapahtumassa itsessään ei sanota tai tapahdu.

Projektista ei ole hirveästi apua jos meitä on vain 20, joten toivon todella että kaikki lähtevät mukaan ja tuovat ystäviä ja tuttavia myös."

https://www.facebook.com/events/394864803858922/