Cheap & Best (and easy & healthy): Valkosipulikeitto!
Voi kuulostaa pelottava mut tää on iha paras keitto ikinä, ja tarvitsee vain valkosipulia, kasvisliemiä, suola ja pippuri. Todella pehmee maku tulee, ja kyllä, vaik ois juonnu litraa sitä, nii voi vielä puhua ihmisille
Murska n.30 valkosipulikynsiä, kattilassa ''hillota'' niit hyvässä määrässä rasvassa, todella pienellä lämmöllä, ainakin 30min, hillota niit tekee se pehmee maku (ja ottaa pois se valkosipulin vahva haju), valmiina ne on vähä niiku ''läpinäkyviä''. Lisää litra liemiä, suolaa ja pippuria ja keitä vielä n.10min. Siivilän läpi. Voi syödä näin, mut paljon parempi on vielä suurustaa (ei iha varmaa sanasta) sitä vähä (ei paksusoseeksi), kermalla/jauholla/munankeltuaisella...
(siivilään jääny valkosipulia voi tietysti syödä myös)
Helvetin hyvä ja halpa keitto.