la 9.12. Nirvana: Musta valo, Pelko, Favourite Colours

Aloittaja papu, 05:09:43 - 09.12.2023

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

papu

Tänään!

LainaaPäivien ollessa synkät ja öiden pitkät, on ainoastaan sopivaa täyttää Nirvanan sali post-popilla, traumarockilla ja indiellä, kun esiintymään saapuvat pitkän ajan toverukset Musta valo ja Pelko sekä uutuusyhtye Favourite Colours.

Ovet 20:00
Keikat 21:00 alkaen
Sisäänpääsy 12€

MUSTA VALO — 23:00
Musta valo on post-pop-yhtye, joka tunnetaan tummasävyisestä ja energisen melankolisesta tyylistään. Yhtyeen tuorein, järjestyksessään viides albumi Valtakatu ilmestyi maaliskuussa 2023.
Valtakatu -pitkäsoitto käsittelee muistamista, unohtamista ja uuden ajan alkamista — ja ennen kaikkea toivoa paremmasta kaiken synkkyyden keskellä.

FB: https://www.facebook.com/mustaavaloa
IG: https://www.instagram.com/mustavalo
Sivut: https://mustavalo.com
Valtakatu -pitkäsoitto: https://open.spotify.com/album/64hdRyoKfc8i2RUGplQzKe

PELKO — 22:00
Pelko on traumarock-yhtye Helsingistä - mutta viime keikoilla tyylilajinsa tosin ristittiin uudelleen dark Abbaksi. Vaikutteinaan yhtye kertoo olevan Suede, CMX, New Order, melankolia, maaseudun pimeys ja maailmanloppu.
Vuonna 2015 perustettu yhtye julkaisi keväällä Ystävät painajaisten -EP:n ja soittaa nyt uudella, synaisammalla kokoonpanolla. Yhtyeen viimeisimmät albumit ovat Sukupuuttoaalto (2019) ja kotistudiosynapoplevy Elektro (2021).

FB: facebook.com/pelkohelsinki
IG: instagram.com/pelkoband
Sivut: https://pelkoband.fi
Yksi katse riittää (video): www.youtube.com/watch?v=2fJVVsafR94
Ystävät painajaisten -EP: https://open.spotify.com/album/06D5IX8G25gwc2EldL7jcZ

FAVOURITE COLOURS — 21:00
Biisintekijä-tuottaja Aaro Seppäsen johtaman helsinkiläisen indie-yhtye Favourite Coloursin musiikista välittyy päällimmäisenä rehellisyys ja vilpittömyys. Kaunis, mutta rosoinen, elektronista ja orgaanista äänimaailmaa yhdistelevä massiivinen soundi on jotakin Cocteau Twinsin ja M83:n unenomaisuuden, sekä Joy Divisionin angstin väliltä.
21.7.2023 julkaistu debyyttisingle Better ja 18.8.2023 julkaistu single Through the Night ovat osana kolmen singlen sarjaa. Favourite Coloursilta on odotettavissa myöhemmin syksyllä myös esikoisalbumi.

FB: https://www.facebook.com/favouritecolours
IG: https://www.instagram.com/favouritecolours_official
Sivut: https://www.favouritecolours.fi
Through the Night -single: https://open.spotify.com/track/5deoN7nkf1wpj0pPrp70qz

Tapahtumassa noudatetaan Turvallisemman tilan periaatteita. Tapahtuman järjestäjät tuomitsevat seksuaalisen hyväksikäytön, henkisen ja fyysisen väkivallan, misogynian, vallan väärinkäytön, homo- ja transfobian, ableismin, rasismin sekä muun ihmisarvoa loukkaavan ja kanssaihmistä satuttavan käytöksen.

- Kunnioita toisten mielipiteitä, uskomuksia, kokemuksia ja näkökulmia
- Kunnioita toisten identiteettiä, muiden mielipiteitä, taustaa ja itsemääräämisoikeutta
- Kunnioita toisten emotionaalisia ja fyysisiä rajoja
- Kaikenlainen fyysinen ja sanallinen uhkailu on kielletty ja siihen pitää puuttua
- Pidä huolta kanssaihmisistä
- Ole tietoinen etuoikeuksistasi
- Ota vastuu teoistasi, myönnä virheesi ja ole valmis oppimaan niistä

Mikäli kohtaat tapahtumassa häirintää tai epäasiallista kohtelua, otathan matalalla kynnyksellä yhteyttä tapahtuman järjestäjiin, ravintolan henkilökuntaan tai järjestyksenvalvojiin, joko paikan päällä tai internetitse.