la 3.6. Kutomo/Himera: The Medium Necks (JP), Asuna (JP)

Aloittaja karol, 12:31:30 - 08.05.2017

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

karol

Himera esittää: The Medium Necks (JP) & Asuna (JP)

Lauantaina 3.6.2017 klo 19
Liput: 8 €
Nykytaidetila Kutomo, Kalastajankatu 1 B

https://www.facebook.com/events/1130650503747062

The Medium Necks (JP)

The Medium Necks on tokiolaisen lauluntekijän Sakiyo Tobitan sooloprojekti. Hän on luonut musiikkia tällä nimellä vuodesta 2004 lähtien ja on vuosien varrella kehitellyt omalaatuisen, taianomaisen tyylinsä. The Medium Necksin musiikissa kuuluu kaikuja niin japanilaisen underground-skenen kokeilusta kuin yhdysvaltalaisesta indiepopista, vaikkapa Yo La Tengon melankolisemmasta tuotannosta. Tobitan biisit ovat vahvan melodisia, monivaiheisia ja kehittyneitä sävellyksiä. Hänen live-esityksensä ovat pelkistettyjä, mutta herkän laulun ja raa'an kitarasäestyksen yhdistelmä luo niihin jännittyneen tiiviin tunnelman.

Hän soittaa myös Helll -yhtyeen riveissä ja on ammatiltaan käsitteellinen pukusuunnittelija - hänen luomuksensa ovat usein myös osa hänen esiintymistään.

www.themediumnecks.com
https://themediumnecks.bandcamp.com/


Asuna (JP)

Asuna on monipuolinen muusikko ja kotikaupunkinsa Kanazawan kulttuurikentän keskeisiä tekijöitä. Hän tekee ääni-installaatioita ja live-esityksiä, joissa musiikki syntyy sadasta esineestä, pääosin leluista ja Casiotone -uruista. Asunan esitykset liikkuvat taidokkaasti äänikollaasin, instrumentaalihiphopin, psykedelian ja dronen värikkäissä maastoissa.

Asuna pyörittää myös Aotoao -levymerkkiä. Tämän lisäksi hän järjestää konsertteja ja kulttuuritapahtumia Kanazawan keskustassa sijaitsevassa tyhjässä pankkitilassa, joka on muutettu taidekeskukseksi.

https://sites.google.com/site/aaaaasunaaaaa/
https://sites.google.com/site/aotoao3inch/

https://www.facebook.com/himeraturku
www.himera.fi

********

Himera presents: The Medium Necks & Asuna

Saturday 3 June, 7 PM
Entrance: 8 €
Comtemporary art space Kutomo, Kalastajankatu 1 B

https://www.facebook.com/events/1130650503747062

The Medium Necks (JP)

The Medium Necks is the solo project of Tokyo based songwriter Sakiyo Tobitan. She has created music under the moniker since 2004 and during the years perfected her own original and enchanting style. Her music brings to mind both the open minded experimentation of the Japanese underground scene as well as contemporary indie pop songwriting, for example the more melancholic modes of Yo La Tengo. Tobita's songs are strongly melodic, meandering and highly developed compositions. Her live performances are minimalistic, creating a dense atmosphere in the tension between her delicate voice and raw electric guitar.

She is also a member of the band Helll and works as a conceptual tailor – her creations are often part of her performances.

www.themediumnecks.com
https://themediumnecks.bandcamp.com/


Asuna (JP)

Asuna is a multifaceted musician and a central part of the cultural field of his hometown Kanazawa. He makes sound installations and live performances creating sounds from a hundred objects, mostly toys and Casiotone organs. Asunas performances move skillfully through colourful landscapes of sound collage, instrumental hip hop, psychedelia and drone.

In addition to performing, Asuna also runs the Aotoao record label. He also arranges shows and cultural events in an abandoned bank building in Kanazawa, turned into an art center.

https://sites.google.com/site/aaaaasunaaaaa/
https://sites.google.com/site/aotoao3inch/

https://www.facebook.com/himeraturku
www.himera.fi

karol

#1
Tämä huomenna! Huomasin muuten vasta tänään, että eka artisti on ammatiltaan käsitteellinen pukusuunnittelija. Se on aika  8) ammatti se.

karol

Soittoajat:

"ovet klo 19
Asuna n klo 19.30
Medium Necks n klo 20.30"

karol

Tällä kertaa ei oikein musa sytyttänyt. Asunan esitys toki ok, mutta syntynyt ääni ei lopulta jaksanut oikein kiinnostaa. Medium Necksillä taas paras biisi oli encore, jonka hän esitti ilman kitaraa pelkän taustan (kaikkein kiinnostavimman sellaisen) kanssa.

Mutta syksyllä jatkuu meininki taas ja varmasti kiinnostavissa merkeissä!