ke 15.3. Kuka: "Quit Your Day Job" naisten skedeleffan ensi-ilta

Aloittaja karol, 09:48:16 - 07.03.2017

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

karol

Bar Kuka ke 15.3. klo 22:

Quit Your Day Job on ensimmäinen täyspitkä naisten skeittileffa kymmeneen vuoteen jenkeistä. Mukana maailman huippukatuskeittaajia mm. Vanessa Torres, Lacey Baker, Samarria Brevard ja Candy Jacobs. Huipullakin naisena on vaikea elättää itsensä skeittaamalla, mutta nämä tytyt jättivät työnsä puoleksi vuodeksi ja omistivat päivänsä elokuvan kuvaamiselle ja skeittaamiselle, ja elokuva joukkorahoitettiin markkinoille viime syksynä. Nää naiset shreddaa huolella ♥ Suomen ensi-ilta järjestetään Bar Kukassa, Turussa. Don't miss this!

Leffa alkaa klo 22.

http://skateboarding.transworld.net/videos/quit-day-job-trailer/

FB-event: https://www.facebook.com/events/100270837168799/

Bar Kuka, Linnankatu 17


Puuha peten lippa lakki

Vaikea kyllä kuvitella, ettei kymmeneen vuoteen olisi tullut yhtään DIY-leffaa mutta ehkä tässä tarkotetaan jotain isomman maailman meiningin touhuja? Vai eikö jenkeissä oikeesti oo naisrullalautailijoita?

ruumis

Skeittihommia sen enempi tuntematta kuulin näiltä järkkääjiltäkin sellasta, että naisskeittareiden leffoja tulee tosi harvoin ulos ku eivät meinaa millään saada rahoitusta eikä isompia lafkoja kai kauheesti kiinnosta osallistua. Tästä leffasta on kait monet ollu siis aika täpinöissään. Vois käydä kattomassa!

Vekenator

Itellä tulee seurattua todella tiiviisti Thrasherin ja Transworld skateboardingin instagramia ja youtube kanavia ja nyt kun rupes ajattelemaan asiaa enemmän, niin todella harvoin niissä näytetään naisten skeittausta :-\

Street leaguessa on kuitenki naisten sarja erikseen ja ne on tullut tsekkailtua yleensä aina youtubesta.

Lainaus käyttäjältä: ruumis - 21:18:45 - 07.03.2017
Skeittihommia sen enempi tuntematta kuulin näiltä järkkääjiltäkin sellasta, että naisskeittareiden leffoja tulee tosi harvoin ulos ku eivät meinaa millään saada rahoitusta eikä isompia lafkoja kai kauheesti kiinnosta osallistua.

Tää taitaa ikävä kyllä olla totta... Mutta kaikesta huolimatta skeittauksessa elää edelleen todella vahva DIY henki, että tuskin tämä loppujen lopuksi vaikuttaa mihinkään. Tai ainakaan niihin ihmisiin jotka skeittaa rakkaudesta lajiin eikä rahaan 8) Hommat on kehittynyt aivan sairaalle tasolle viimeisen 10-vuoden aikana ja kun tsekkailee nuita "amatööri" koosteitakin tubesta, niin niissä näkee aivan käsittämättömiä juttuja ja temppujen taso on aivan yhtä kovaa kuin suuremman luokan filmeissäkin.

karol

#5
Lainaus käyttäjältä: Vekenator - 23:01:04 - 07.03.2017
Itellä tulee seurattua todella tiiviisti Thrasherin ja Transworld skateboardingin instagramia ja youtube kanavia ja nyt kun rupes ajattelemaan asiaa enemmän, niin todella harvoin niissä näytetään naisten skeittausta :-\

Viime vuonna Transworld laittoi ekaa kertaa kanteensa naisen. Silloin kyseessä oli "girls issue with the first ever female cover recipient, Lizzie Armanto". http://skateboarding.transworld.net/photos/issue-november-2016 Sitä odotellessa että norminumeron kannessa on nainen/tyttö.

Hyvää naistenpäivää muuten!

Vekenator

Elissa Steamer oli myös pelattavana Tony Hawk peleissä.

Mary

Tää kiinnostais kovasti. Sekä skeittausta että lumilautailua harrastaneena minua on tympinyt alusta alkaen se, kuinka sukupuolitettuja nämä(kin) lajit ovat. Tästä syystä juurikin naiset jäävät usein huomiotta vaikka moni nainen on niin hyvä skeittaaja/lumilautailija että pärjäisi aivan hyvin esim. kilpailuissa miesten sarjoissa. Mun mielestä olisi siistiä jos järjestettäisiin myös ns. "sekakilpailuja" , joissa taitavat naiset saisivat ansaitsemaansa näkyvyyttä.

Vekenator

Hyvä leffa, kovaa skeittausta, ei niin perus spotteja josta aina plussaa ja paljon jengiä paikalla. Lisää tämmöstä.

Pääsispä jo skeittaamaan ulos. (Tai no pääseehän sitä kun menee, mutta vähän lämpimämpää sais kuitenki olla..)

ruumis

Hyvä oli leffa, ehkä musat vähän ärsytti itseä. Hyvin oli porukkaa ja kiva oli öögailla  8)

Vekenator


papu




Vekenator