pe 15.5. TVO: Kitsch is the New Punk Burlesque Club

Aloittaja papu, 14:32:21 - 07.05.2015

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

papu



Mikä on kulttuurissammme rivompaa kuin hc-porno, järkyttävämpää kuin graafinen väkivalta ja epäkorrektimpaa kuin mitkään ihmisvihaiset mielipiteet? Vastaus: häpeämätön IHANUUS. Modernilla ajallamme ylenpalttisuus on julistettu mauttomuudeksi, söpöys täysin vastakkaiseksi vakavuudelle ja viihde taiteen pahimmaksi viholliseksi.

Burleskiryhmä Oxy-Moron Variety ja vastaperustettu Turun Epäilyttävän Kulttuurin Seura haluavat nyt potkia niin sanottua hyvää makua pinkillä glitterisaappaalla naamaan ja päästää tulevalla burleskiklubillaan valloilleen glamourkuningattaret, harakkapojat, kissanpennut, kuppikakut, kiiltokuvat, kimaltavat rihkamakorut ja muut keinotekoisten paratiisien asukkaat. "Kitsch Is the New Punk" -klubi järjestetään uudella TVO:lla (Köydenpunojankatu 14, Logomon vieressä) 15.5.2015. Ovet aukeavat klo 20, ja showtime on noin tuntia myöhemmin. Kannustamme myös yleisöämme pukeutumaan asianmukaisesti - please come overdressed!

Illan loppuhuipennuksena esiintyy hieman erilainen burleskitähti: friikkisirkuksen puolelle kallistuva Furry Kitten, jonka show tulee varmasti tekemään lähtemättömän vaikutuksen niin hyvässä kuin pahassa. Lisäksi lavalla nähdään Dixie Muffins & Sam Bodi, Vulcanic Vixens, Bambi von Deerheart, Hanna Fatale, Dorianne Crimson sekä tietenkin Oxy-Moron Varietyn Marquis de Marashino, Tara von Turmio ja Ruby Sapphire. Luvassa on myös ainakin yksi yllätysesitys! Illan juontaa Suxesin klubeiltamme tuttu Manna.

Lippuja voi varata tämän Facebook-tapahtuman kautta tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen viiksetjakorsetti@gmail.com. Ennakkoon varattuna niiden hinta on 10 e, ilman varausta 12 e.

https://www.facebook.com/events/629576387176861/