pe 8.5. Kirjakahvilan kokeellisen musiikin klubi: Mesak (Bln/Tku), Umpio

Aloittaja kuka tahansa, 09:38:11 - 29.04.2015

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

kuka tahansa



Mesak ja Umpio Turun Kirjakahvilan kokeellisen musiikin klubilla perjantaina 8.5.2015 kello 19.30 alkaen
Fb: https://www.facebook.com/events/407385369444120/

Mesak on turkulainen Tatu Metsätähti, joka on tehnyt elektronista musiikkia eri projekteissa 1990-luvulta lähtien yli 20 vuoden ajan. Nykyään Berliinissä vaikuttava Metsätähti on tunnettu yhtyeistä Mr Velcro Fastener ja Ronskibiitti sekä luotsaamistaan Harmönia- ja Huge Bass -levymerkeistä. Häntä myös pidetään uuden skandinaavisen tanssimusiikin skween kummisetänä. Kone- ja klubimusiikin ohella Metsätähti on aina tehnyt myös runsaasti kokeellista musiikkia, jota hän on kuitenkin esittänyt harvemmin. Turun Kirjakahvilan illassa Metsätähdeltä kuullaan modulaarisyntetisoijalla toteutettu kokeellinen esitys.

https://www.facebook.com/hugebass

Umpio on Turussa vaikuttavan multi-instrumentalisti Pentti Dassumin meluprojekti, jossa pääosassa ovat Dassumin itse rakentamat epäinstrumentit ja romumetalli. Dassum tunnetaan Umpion ohella laajasta ja monipuolisesta musiikillisesta historiastaan ja osallisuudestaan aina Deep Turtlesta ja Circlestä Faarao Pirttikankaaseen ja Cosmo Jones Beat Machineen. Lisäksi hän on kysytty nauhoittaja miksaaja ja masteroija, jonka käsien kautta on kulkenut yli 100 suomalaista vaihtoehtomusiikin julkaisua. Kokeellisen musiikin klubilla Dassum esittää hypnoottisen dronesetin.

http://www.umpio.com/

Tapahtuma on ilmainen ja ikärajaton.

Turun Kirjakahvila sijaitsee osoitteessa Vanha suurtori 3, Brinkkalan sisäpiha, 20500 Turku. Tervetuloa!

karol


kuka tahansa


Vekenator


papu


kuka tahansa

Live-esiintymisten jälkeen ilta jatkuu puoleen yöhön asti DJ Disco Mutantin (Kaukana Väijyy Ambient) valitsemilla surinalevyillä. Tilaisuudessa on myös saatavilla Kaukana Väijyy Ambientin julkaisemat uunituoreet kasettijulkaisut Mesakilta ja Umpiolta.

https://www.facebook.com/KaukanaVaijyyAmbient

papu

Umpiolta huikee esitys, Mesakin alottaessa täyty siirtyä jo toisaalle. Mut olipahan ihme ruokajonot tuolla noilla ihmefesteillä. Täytyy mainita vinkkinä et T-talon ruokajonossa oli samana päivänä paljon lyhyemmät jonot. Paitti et sieltä ei saa kyl paistettuu nuudelii ja kukkokastiketta  8)