Hurme & Telmu presents Mansion & Lasten Hautausmaa @ Rokbar 15.11.2014

Aloittaja Vekenator, 18:50:00 - 13.11.2014

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

Vekenator

Hurme & Telmu presents:

HURME VIII JATKOT ROKBARISSA la 15.11.

Mansion ja Lasten Hautausmaa

Rokbar. Aurakatu 14.

Liput 5 euroa, Hurmeen pääsylipulla ilmaiseksi!

https://www.facebook.com/events/530911363719281/?ref=5

karol

Lasken sekunteja siihen hetkeen kun nimim. kuka tahansa vastaa tähän topikkiin.

kuka tahansa

Voih, samana iltana Kirjiksen Qlubia järkkäämässä. Lasten hautausmaa olisi ollut kiva nähdä.

Turbourpo

Lasten Hautausmaa oli kyllä hyvä !! Keikka parani vaan loppua kohden. Mansionillakin loistavia uusia biisejä, mutta harmittavaisesti lauluosuudet eivät tahtoneet kuulua yleisöön. Kyselin miksaajalta asiaa ja hän kertoi nupin olevan kaakossa. Kaikesta huolimatta hyvä ilta !

salozka

Olin utelias näkemään Lasten hautausmaan livenä, ja hyvin pelitti kyllä! hyvä kontrasti toi synkät sanat & osittain jopa iskelmällinen musa :)

Mansion jäi tällä kertaa väliin, kun Rekisterissä oli jo pari keikkaa alla, ei jaksanut keskittyä enempää. Soundiongelmista kuultiin kyllä muutamaltakin.

Vekenator

Saundiongelmista pitää selitellä sen verran, että tuona iltana vaihtu miksaaja välissä. Eli ilmeisesti aivan eri jätkä oli vääntelemässä nuppeja meidän keikan aikana kuin saundtsekissä. Muutamakin kaveri oli käynyt kuulemma sanomassa kesken keikan miksaajalle, että laulua isommalle ja selitys oli ollut, että "laulais kovempaa" joka on aika absurdia siinä mielessä, että meidän laulaja kyllä laulaa todella lujaa jo valmiiksi. Jos ei laulu kuulu, niin sillon pitäis varmaan laskea muita soittimia miksauspöydästä, että saa balanssit kuntoon.

Sairaan pahoilla festareilla oli taas joka bändillä aivan helvetin hyvät saundit ulospäin vaikka oli minkälaista pörinää ja grindiä tahansa, mutta sillon tais ollakkin muistaakseni klubin Tommi miksaamassa ja Tommi onkin ammattimies näissä hommissa. Ja sillon nimenomaan jäi tosi hyvä fiilis tuosta paikasta keikkapaikkana siinä mielessä, että kaikilla kuulemillani keikoilla oli hyvä saundit.

Turhaampa sitä enää jälkikäteen murehtii koska oon jo niin tottunut ja tietoinen ääniongelmista sekä soittajan, että keikan katsojan näkökulmasta, että en jaksa edes miettiä koko asiaa.

Pitipähän avautua kuitenkin koska esim. Rekisterissä oli helvetin paljon paremmat saundit meidän keikalla sekä lavalle ja yleisöön vaikka voidaan varmasti puhua aivan eri tason äänentoistolaitteista kuin Rokbaarissa  :P

Ja hauska ilta oli siis muuten kaikenkaikkiaan ja kiitos paikalle vaivaantuneille!


mögälix

Lainaus käyttäjältä: Vekenator - 22:48:56 - 18.11.2014
"laulais kovempaa"

Just. Toi kommetti on vähän samaan sarjaa, kuin mitä joskus kivikaudella Nallekerhon keikalla miksaaja tuli mulle iniseen "Älä pidä mikkiä tollei, kun se kiertää.". Ja ihan normaalisti oli kourassa mikki. Sillei miten nyt mikkiä pidetään, kämmenellä piilossa.

Puuha peten lippa lakki

Voisin kuvitella, että Rokbarin kaltasessa tilassa ei noin vain muita soittimia lasketakkaan kun rummut tulee vastaan. Muistaakseni siellä kyllä on ihan semmonen PA mistä saa varmasti kaivettua sen laulun esiin. Siinä pöydässä kun on usein muitakin nappuloita liukujen lisäks.