11.-12.7.2014 Tuusniemi: Petonipunk

Aloittaja kuka tahansa, 23:53:23 - 16.06.2014

« edellinen - seuraava »

kuka tahansa

Lainaus käyttäjältä: Petonipunk @ PiF

Petonipunk tulee taas!
Bileet järkätään ilosaariviikonloppuna, kuten tapana on ollut. Aiempien vuosien topikeista (esim. http://www.punkinfinland.net/forum/viewtopic.php?f=11&t=95325) pääsee kattelemaan millainen meninki oli 2010, 2011 ja 2013. Kyseessä on siis leppoisa kesätapahtuma hyvän musiikin ja seuran ystäville.

Kyseessä on siis yksityistilaisuutena (kaikki hyvät tyypit tervetulleita) järkättävä pienimuotoinen festari, jolle osallistujien tulee etukäteen ilmoittautua. Väkivalta ja paikkojen tuhoaminen eivät näille juhlille kuulu (jos ne ovat mielestäsi olennainen osa punkkia, jää kotiin tai mee ilosaareen). Bändit soittavat sisätiloissa ja juokseva vesikin löytyy.

Nyt saa siis ilmoittautua festivaalivieraaksi mielellään sähköpostitse tai yksityisviestillä, jotta saamme samalla paluuosoitteen, johon lähettää tarkempaa tietoa bileistä (niinku ny osote esim.). Laittakaa viestin otsikkokenttään jokin sellainen teksti, josta näkee, että kyseessä on ilmoittautuminen. Ilmoittautumisen yhteydessä kerro mielellään jokin muukin nimi kuin pifnikki. Vahvistusviestin saat viikon sisällä ja siitä pitäis selvitä kaikki tarpeellinen.

Jotta bändit saa taas menovettä kärryihinsä edes jonkun verran, niin toivottais osallistujilta sellaista 13 euron panosta, jos tuutte sekä perjantaiksi että lauantaiksi. Vain toisena päivänä paikalla viihtyviltä haluttais sit seittemän euroo.

Yyveet (petonipunk) ja sähköposti (petonipunkkarit ät hotmail.fi) toimii.

Festarikattaus (bändit soittopäivien, ei soittojärjestyksen mukaan)

Perjantai
Bundolo
Kouristus
Cold Institution
Småstadsliv
Käpykaarti

Lauantai
Hero Dishonest
No Shame
Valse triste
Darfur
Useless cunts
Tyhjyys
Heterofobia
T.E.K

Terkuin petonipunkkerin punkkarit Suopeikko ja Justiina (ja Jarppa ja Hiski)

Puuha peten lippa lakki

Nämä ovat muuten kesän parhaat bileet.