la&su 28-29.12. TVO: Muutto Vol. III

Aloittaja papu, 18:02:42 - 23.12.2013

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

papu

TVO:n muuttotalkoot la 28.-su 29.12.2013

TVO:lla on jo kolmannen kerran vajaan neljän vuoden aikana tapahtumassa kaiken omaisuuden siirtäminen paikasta seuraavaan. Vuoden viimeinen viikonloppu on pääasiallinen muuttoajankohta ja toivottavasti kantajia, ajajia, autoja ja reippautta riittää. Jollet vielä ole ehtinyt kantaa korteasi TVO:n keosta kekoon niin nyt olisi tilaisuus.

Jouluruokien sulatukseenkin mainiosti sopivaa puuhaa välipäiväviikonlopulle kun ei sitä hiihtämään vielä taida päästä. Aloitamme lauantaina päivällä, jolloin voipi saapua Ursininkadun tiloihin. Muuton jälkeen tarjolla on luultavasti myös ylimääräisistä  huonekaluista eroon hankkiutumisen merkeissä tapahtuva tavaranjakotilaisuus tai ainakin väliaikaissijoituspaikkojej etsintä siksi aikaa kun Köydenpunojankadulla vielä remontoidaan ja enemmän tilaa tarvitaan kuin huonekalujen sinne sijoittamisen jälkeen jää. Katsotaan paljonko jää ilman loppusijoituspaikkaa.

salozka

Täähän menee sit jo rutiinilla  ::)

Tossa la-su ei pysty osallistuu kun osuu just muuta säätämistä, kantamista, siivoomista ja järjestämistä tohon kohtaan. Mutta jos perjantaina tarvitaan jotain talkoojengiä jo, niin silloin vois tulla toviksi jeesimään!

papu

Lauantaina puolenpäivän aikaan ursinilla. Isoja autoja kiitos! Perjantaista en vielä tiiä, ilmoittelwn.

papu

Hommaa ainakin lauantaina:

-autokuskit + isot autot
-kantaminen - sohvat/pöydät/muut alakerran kalusteet
-lavan purkaminen - omia porakoneita messiin
-äänieristyksen purkaminen ikkunoista

Ja hei mikä siisteintä, mahollisuus päästä samalla tutustumaan tulevaisuuden TVO:n tiloihin!

papu

Hiukanko kivaa et oli noin paljon jengiä tänään auttamassa!!!! Lava purettu, isot huonekalut viety, eli huomiselle jää pikkusälän pakkausta siivoomista jne kevyttä hommaa. Alustavasti suunniteltu et klo 15 startattais.

papu

Tiistaille jäi vielä lavan takana olleiden akustiikkahommelien kantamista, lopun ryönän hävittämistä ja jonkinasteista siivoamista. Sit ois U8 paketissa. Aikaa ei vielä tuumattu, mut joskus päivällä kuitenkin.

papu

Voi olla et siirtyy sit huomisillalle tai torstaille. Auton & kärryn kaa hankaluuksia. Ne vitun pitkät tikkaatkin ku pitäs saada pois sieltä.

papu

Torstaina hoidetaan homma loppuun. Kellonaika täsmentyy mahd. pian.

papu


papu

Älytön kiitos muuttajille. Torstainaki ois voinu tulla suru puseroon ilman vapaaehtoisia. Kiitos.