to 14.3. Doc Lounge Turku / Greenpeace: I <3 Arctic

Aloittaja karol, 18:36:11 - 12.03.2013

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

karol

Huomasin tällaisen Dynamon sivuilta.
---

Dynamossa to 14.3.:

Doc Lounge Turku / Greenpeace: I <3 Arctic

The Cost of Oil: Voices from the Arctic, Coulter Mitchell, USA, 2009, 42 min, ovet 20:00.
Puhumassa Greenpeacen Arktis-kampanjoitsija Matti Ikonen, musiikkivieraana FOLK VALTO ja MINNA TWICE, liput 0 €!

Doc Lounge Turku järjestää yhdessä Greenpeacen kanssa hyväntekeväisyysklubin Arktiksen suojelemiseksi! Illan avaa Coulter Mitchellin palkittu lyhytelokuva The Cost of Oil: Voices from the Arctic, jonka jälkeen paikalla on Greenpeacen kampanjoitsijoita kertomassa Arktiksen suojelukampanjasta. Illan päättää artistivieras Folk Valto.

Greenpeacen Arktis -kampanjan tavoitteena on tehdä näkyvämmäksi, kuinka Pohjoisen Jäämeren Arktista uhkaa karu kohtalo öljynporauksen takia. Myös suomalaiset jäänmurtajat on vuokrattu Shellille auttamaan operaatiossa, jossa tuhon kohteeksi joutuu Arktiksen asukkaiden, jääkarhujen, naalien ja sarvivalaiden ainutlaatuinen asuinympäristö. Kovat olosuhteet myös takaavat sen, että mahdollisen öljytuhon torjunta olisi alueella käytännössä mahdotonta.

I ♥ ARCTIC -klubeilla on tarkoitus ottaa valokuvia, jotka välittävät rakkauden Arktista kohtaan ja kertovat maailman päättäjille, kuinka kovasti Arktis halutaan pelastaa. Suomessa otetut kuvat toimitetaan myöhemmin Arctia Shippingille, joka on vuokrannut jäänmurtajansa Shellin käyttöön.

Myös Dynamossa on mahdollisuus kuvauttaa itsensä arktisen jääkarhun kyljessä!

Lämpimästi tervetuloa!

www.facebook.com/events/120058314847880/?fref=tck