Hki 11.8. Katu on Punk

Aloittaja kuka tahansa, 03:12:25 - 09.08.2012

« edellinen - seuraava »

kuka tahansa



KATU ON PUNK 2012
lauantaina 11.8. Helsingissä
(kokoontuminen klo 13 Senaatintorilla)

LainaaAnarkofeminismi on anarkismin suuntaus, jossa pyritään pääsemään eroon sukupuolirooleista kohti oikeaa tasa-arvoa. Anarkofeminismissä ihminen on ensisijaisesti yksilö, erilaisten ominaisuuksien summa, eikä mies- tai naismuotilla puristettu klisee. Sukupuoliroolien purkaminen lähtee niiden tunnistamisesta ja esiintuomisesta. Vaikka Suomessa vuonna 2012 tasa-arvo näyttää näennäisesti toteutuneen, on yhteiskunnassa valtarakenteita, jotka alistavat sekä naisia että seksuaalivähemmistöjä. Meille väitetään valta-asemien naiskiintiöiden olevan tasa-arvoa, mutta todellista tasa-arvoa on johtajattomuus. Koti, uskonto ja isänmaa -ajattelun nousu näkyy kirkkohäiden ja naisten asepalvelukseen menon lisääntymisenä. Naisille asetetaan uran ja kodin kaksoisvaatimus, jota on lähes mahdotonta toteuttaa. Vastakulttuurissammekaan emme ole päässeet eroon sukupuolirooleista ja rajoituksista. Anarkisminhan pitäisi aina olla seksismin vastaista ja yksilönvapauden puolella, joten siihen ei voi kuulua sovinismi. Hierarkinen yhteiskunta tarvitsee alistettuja ja riistettyjä, ja tältä pohjalta seksismillä on selkeä yhteys rasismiin ja homofobiaan. Haluamme eroon kaikista alistussuhteista ja lokeroinnista. Ei ole olemassa mitään massaa tai enemmistöä, vaan jokainen ihminen on yksilö. Vaadimme kadut itsellemme, monenlaisten ihmisten ja muiden eläinten käyttöön, emmekä mainoksilla täytettyä ja autoilun ehdoilla pyörivää kaupunkia. Ja sen mitä vaadimme, sen me myös saamme!

Seksistit, rasistit, homo- ja transfoobikot, fasistit voivat pysyä poissa!
Kadulla esiintyvät:

Rajat (TRE)
XSpecies TraitorX (TKU)
Houre (TRE)
Blast Ones (HKI)
+ DJ Siska (TRE)

karol

LainaaKoti, uskonto ja isänmaa -ajattelun nousu näkyy kirkkohäiden ja naisten asepalvelukseen menon lisääntymisenä.
Ottamatta muuten kantaa totean vaan, että kirkkohäiden suosio on nimenomaan laskenut. Aiheesta mm. täällä: http://www.kotimaa24.fi/uutiset/kulttuuri/8720-miksi-kirkkohaiden-suosio-laskee

Lambi

Mikäli on turusta menijöitä niin huomenna (eli perjantaina) pääsisi kyydillä tänne, paluukyyti lähtee sunnuntai-iltana. 20e menopaluu per nenä.