Ohjelmaryhmä

Aloittaja ehdota jotain parempaa, 10:53:06 - 27.07.2012

« edellinen - seuraava »

larsgh

erittäin paljon kiitoksia ja lippalakin nosto kaikille järjestäjille ekarian puolesta. hieno ilta.

niilo pielinen

erittäin paljon kiitoksia ja lippalakin nosto kaikille järjestäjille ekarian Noituuden puolesta. hieno ilta.
Oli todella kiva soittaa siellä ja todella kiva kattoa muut bändit. Oli iha loistava meininki koko ilta. Kiitos tästä. Tänää uusiks sit, tänää ei mögätä, tänää krauttataan!
...Speak finnish like Tarzan, write it like Cheeta...

http://www.last.fm/user/tiitusnakke

Herra Hassu

Yleisön puolestakin lippalakin nosto järjestäjille ja bändeille. Hyvää musaa/leppoisaa nurtsilla istuskelua/lavan edessä jorailua/satunnaisten ohikulkijoiden riemastusta. Juuri tällaista toimintaa Turkuun kaivataan! Thumbs up.

epk

Millon se slummi alakaa?

Jonne

puiston puutarhurit olivat oikein kiitelleet tänään miten hyvään kuntoon alue jätettiin, tupakantumpitkin oli kerätty viimeistä myöten... pelkästään melkein positiivisia viboja jäi tän vuoden slummista ja tekemisen meininkiä tarttui mukaan, tästä on hyvä jatkaa...

alkuviikosta tuli itse angstailtua hiipivän juoppomeiningin välähdyksistä, mutta lopulta sekään ei mennyt liiallisuuksiin kun vähän valitti ajoissa eikä vasta jälkiviisaana ja piti ihmisiä varpaillaan omalla ulinallaan... slummilla ei sattunut käytännössä ainuttakaan (järjestys)häiriötä, vaikka kukaan ei ollut järjestyksenvalvojana tai muuna auktoriteettina, ihme ja kumma..!

kiitos kaikille! jopa vihaajille...