Taideslummi 2012

Aloittaja ehdota jotain parempaa, 23:23:35 - 09.07.2012

« edellinen - seuraava »

ehdota jotain parempaa

Lainaus käyttäjältä: papu - 07:27:43 - 26.07.2012

Tosiaan, tämä alue on vapaasti käytettävissä slummin järkkäykseen ja säätämiseen. Rohkeesti vaan viime vuoden tapaan jokaiselle pienryhmälle omat aiheet jne. Varsinkin jos näyttää ettei jengi ehdi kokouksiin jne, ni ehkä netissä ehtii kuitenkin piipahtamaan? Ehkä kannattaa laittaa myös sellainen "puutelista" puuttuvista tarpeista, käsipareista jne, jos vaikka joku intoutuisi jeesaamaan. Helpompi lähteä messiin jos tietää et mitä tarttis tehä.

Kiitos ja totta puhut! Foorumoidutaanpas, jotta homma lähtee rullaamaan :)

matu

Okei :)

Onko jo ajatuksia siitä mitä nimeä tullaan käyttämään?

Ja miten tuo puurakenneasia? Laitetaanko ilmoitukseen perinteisesti kevyet puurakenteet ja katotaan meneekö läpi vai onko joku muu suunnitelma/ b-suunnitelma jos siitä aletaan nipottaa jossain vaiheessa?

Ralla

Mun mielestä voisi laittaa niistä puurakenteista ihan rehellisesti, kun en tiedä miten virallinen säädös tuo nyt on, en mä tiedä onkse pätevä kun ei sitä oo finlexissä, esimerkiksi, voisko Kaupungilla olla jotkut omat säädöksensä erikseen jossain internetissä?

Komppaan foorumioitumista! Ja turvaryhmä vois aktivoituu.

ehdota jotain parempaa

Hmm, mä voin kyllä käydä huomenna kyttiksellä ilmottamassa, mutta lähen sit viikoks skutsiin, jos saan konnalle hoitajan, ja parin päivän ajan tuun pitämään puhelintakin kii. Samaten oon poissa Turusta just muutaman päivän ennen slummin alkua, mutta tokkopa tuo haittaa. Eipä kai siihen ilmotukseen mitään nimeä tarvii tai 'julkinen kokoontuminen julkisten tilojen puolesta, yksityistä ja yksituistämistä vastaan' on varmaan ihan kelpo. Flaikuissa ja muussa tiedottamisessa 'Taideslummi' on ihan passeli.

Kevyiden puurakenteiden käyttö ilmoitettakoon. Katsotaan sitten, mitä viranomaiset tuumaavat niistä. Muutenkin ilmoitukseen pitää varmaan vielä lisäillä juttuja mm. äänentoiston käytöstä ja mahdollisista saniteettiratkaisuista, mutta eiköhän kaikki selkene slummin alkuun mennessä.

matu

kuullostaa hyvältä!

papu

Lainaus käyttäjältä: ehdota jotain parempaa - 11:13:57 - 26.07.2012
Lainaus käyttäjältä: matu - 09:45:13 - 26.07.2012
Miks ilmoitus pitää tehä tän viikon aikana? Ja ilmeisesti Taideslummi on edelleen mielenosoituksena menossa(ko?) ja jos niin mitä vastaan/minkä puolesta?

Aateltiin, että ilmoitus on hyvä tehdä hyvissä ajoin, jotta ehditään raegoida mahdolliseen viranomaisten nipotukseen.
Kenties hyvä, toisaalta huono, jos kaikki jutut ei ole vielä selvillä/päätetty. Kannattaa kuitenkin tuoda selkeesti ilmi tämä seikka, että nyt ollaan ajoissa liikkeellä, että saadaan "hiottua yhteiset pelisäännöt jne lässyn ja valitettavasti järjestelyt eivät ole vielä hoidossa (vessabisnekset jne) mutta tiedotamme näistä teille hyvissä ajoin ennen kokouksen alkua".

matu

mm, tosin sillä ei välttämättä ole merkitystä, Kakolankin tapahtumassa oli kaikki hyvin järkätty ja katottu ja se keskeytettiin siitä huolimatta.

ehdota jotain parempaa

Kokoontuminen julkisten tilojen puolesta, yksityistä vastaan ilmoitettu. Kesto 12.8. klo 12 -20.8. klo 12, paikka Brahenpuisto. Luultavasti tulee vielä tarkennuspyyntöjä ja arvioitu osallistujamäärä täytynee ilmoittaa.

ehdota jotain parempaa

Hoi! Ens viikolla tapahtuu! Huomenna tiistaina Taideslummikokous klo 17 Porthaninpuistossa. Tulkaahan, tärkeää!

Anthony Borderline

Tobe VASP:in korttia käyttäen varaa käyttöömme soppatykin, pj-teltan sekä siihen kaminan. Hakea pitäisi maanantaina 13. Mulla on koodeja paketti-autoihin, joista tosin bensan lisäksi pyydetään pienimuotoista vuokratukea ja varatakin pitäisi ajoissa. Laminoidut tunteet peruutti keikkansa. Ja foorumointi ei ole sama kuin kasvotusten samaan aikaan samassa paikassa keskustelu ja asioiden selvittely ja sopiminen joten tulkaa ihmiset vittu sinne kokukseen huomenna. Alkaa muuten mietityttää että hittoako tässä muun tarpeeksi kiireisen elämänsä lisäksi jaksaa säätää vielä tällaista, jollei ihmisiä edes kiinnosta raahautua puistoon silloin tällöin palaveroimaan (niin vmäistä kuin se välillä osaakin olla). 

Ralla

Huh, kohta se on jo! Suuret kiitokset kaikille säätäjille ja vääntäjille, ootte arvokkaita. Koitetaan pitää aivot kasassa ja homma hallussa! Hyvä siitä tulee, vaikka pienempänäkin versiona. (vaikka bändejä tuntuu olevan jo läjäpäin!)

Nähdään kokouksessa!

Jonne

Onko jätelavoja kartoitettu vielä , että mistä päin kaupunkia saataisiin puumateriaalia sunnuntaina? ainakin kupittaalla on kerrostalorakentamista käynnissä, muuta ei nyt äkkiseltään tule mieleen...

työkalut ja naulat ovat jotakuinkin hoidossa... kuskeja on lupautunut sunnuntaiksi monia, mutta autosta ehkä vielä epävarmuutta, että mistä lainataan, oliko kokouksessa eilen selvyyttä tähän?


ehdota jotain parempaa

Anthonyn kautta järjestyy vittumainen paku :)

matu

Mitenkä kyttiksellä?

ehdota jotain parempaa

Ihan rennosti ja mukavasti. Voi tosin olla että kaupungilla on vielä nurisemista paikasta tmv. (tänään ylikomisario ottaa yhteyttä vielä kaupunkiin) mutta poliisi on ihan ok. Lupasin vessaratkaisun öiksi. Taideslummi on niistä ihan lailliseksi rajoja tosin hipoen hyväksyttävä mielenosoitus.