TV Sarjat

Aloittaja Vekenator, 00:04:49 - 06.03.2012

« edellinen - seuraava »

Vekenator

Suositelkaas jotain hyviä sarjoja jotka on hommaamisen arvoisia. TV ei oo näkyny sen jälkeen ku digiboksit tuli pakollisiksi, niin pitää katella kaikki sarjat DVD:ltä. Seinfeld on tullut katsottua läpi jo kahteen kertaan. Wire on menossa jo toista kertaa. Twin Peaks on nähty 1000 kertaa. Walking Dead on katottu.

Californication oli aivan kauheeta paskaa, Weeds ei kiinnosta myöskään.

Onko tuo Sons of Anarchy hyvä? Trailereiden perusteella ei oikeen osaa tehdä päätöstä...

Ehkä mielellään jotain hyvää draamaa. Wire on tosiaan aikalailla täydellinen tv sarja meikäläisen kirjoissa. Ja hyvä komedia kiinnostaa myös. Britti Office oli myös aivan parasta!

mirosol

Meillä on katottu Gilmoren Tytöt kolmeen otteeseen, kaikki Kova Laki -sarjat spinoffeineen ja nyt olis vajaan vuoden projektista - Star Trekistä - enää vajaa kaks kautta jäljellä. No joo. Tai ei ihan kaikkia kovia lakeja. Se UK on vaan huono ja Los Angeles on niin kamalaa CSI:tä, että ne on jääny yhteen tai kahteen jaksoon.

Ei pudonnut Sons Of Anarchy kun sitä tossa koitin.. Komedioista voisin suositella Big Bang Theoryä ja Modern Familyä. Jälkimmäinen on aivan nerokasta käsikirjoittelua. Sitten on tietty olemassa vielä nämä Get Smart kuusketluvulta ja olihan toi Little Britainkin aika viihdyttävä, vaikka välistä ampuikin kunnolla yli.

Jos kotimaisesta olet missannut Ihmebantun, niin siitä oikein iso suosittelu.
"No such thing as innocence" Profane Geometry - harrasteblogi ja levyhylly.

niilo pielinen

Me täällä katotaa aika paljon sarjoja.
Jos Seinfeld on katottu 2 kerta se varmaa tarkoittaa et tykkäät, sun pitäis ehkä hoitaa Curb Your Enthusiasm, se on Seinfeld käsikirjoittajan oma sarja, Larry David, siis oma roolissa (josta Costanza perustuu hehe). Puoliksi improvisoitu, iha loistava sarja (tai ainaki me nauratii vitusti). Muistuttaa hyvin Seinfeld tyyli, Ja Elaine, George, Jerry ja Kramer tulee joskus oma roolissa käymää sarjassa. Larrylla on kaikki, vaimo, talo, rahaa, työ, ystäviä, mut ei se kuitenkaa osa pätkääkää tää sosiaalista elämää, eikä suostu alistumaa kaikkiin Amerikan pieniin sosiaallisiin sääntöihin. Suosittelen kovasti jos Seinfeldist tykkäät.

http://www.imdb.com/title/tt0264235/

Larry David has "something hard" in his pants
...Speak finnish like Tarzan, write it like Cheeta...

http://www.last.fm/user/tiitusnakke

niilo pielinen

#3
Nii vielä Curb your enthusiasmista, on parempi ku seinfeld koska HBO, eli vapaampi ...
Office on kyllä vitun mahtava.
Muuten oot varmaa nähny kaikki klassikot hehe, mun mielestä mikään ei voita Sopranos, helvetin hyvin käsitelty roolit. Meil on koko tuotanto mut ne on ny kaverin luo, jos myöhemmin haluat katto uusiks, saa meilt lainaks...     
On tullu katottu eniten ne komedia-sarjat, ja eniten ne britit tietysti ku ne osaa sitä nii hyvin. Kaikki on nähny niit mut jos esm haluat kattoa uusiks Bottom, Men Behaving Badly, Sohvanvaltaajat, Herrasmiesliiga, Pitkänjussin Majatalo, Todella Upeeta, nii meiltä saa lainaks.
Viimeks on katottu Futurama, ei ollu ikinä toiminu telkkaris ku katoi joskus pari jaksoa, mut sit ku katoi alusta asti, seki on aika nero sarja, hyvät kritiikit meiän maailmast, täält saa 1-4 kaudet jos kiinnostaa...
Meil on ny muuten Seinfeldin 8s kausi menos, mut ei meil oo seuraavat, jos sul on, kyl voisit laina meille hehe...

Voin myös reeneihin tuoda sul se mahtava (eli helvetin tyhmä) Saatanan Radikaalit leffan (Suomi 1971)
...Speak finnish like Tarzan, write it like Cheeta...

http://www.last.fm/user/tiitusnakke

salozka

Mulla ei oo Niilo Pielisen listaukseen juur lisättävää, esim Sopranos kantsii tsekata ehdottomasti jos on jäänyt välistä ja noi mainitut putoo. Brittilistaukseen lisänä The Young Ones (Älypäät) ja Comic Strip presents -porukalla parhaillaan ihan neroja pätkiä, esim. hevibändiparodia Bad News ja Fistful of Travellers cheques :)

Ja viffu kun neloselta lopettivat Ozin (Kylmä rinki) uusinnat kesken kuin seinään, HBO-meininkiä kans.

Ihmebantu pitää joskus tsekata itekin. Samoin Wire tekis mieli katsoo uusiks, tykkäsin joskus kun tuli siitä tosi paljon. Vekenatorin kans voidaan ehkä harjoittaa pientä dvd-lainantaa :)

Eiku ai niin! Peep Show kans! En muista millä nimellä suomennettu, mut wikipedioituna:

"Peep Show follows the lives of two men in their thirties, Mark Corrigan (Mitchell), employed as a loan manager, and Jeremy Usborne (Webb), an unemployed musician. The pair met at the fictional Dartmouth University, and now share a flat in Croydon, South London. Mark is initially a loan manager at the fictional JLB Credit, later becoming a waiter. He is financially secure, but awkward and socially inept, with a pessimistic and critical attitude. Jeremy, having split up with his girlfriend Big Suze prior to the first episode, now lives in Mark's spare room. He usually has a much more optimistic and energetic outlook on the world than Mark, yet his self-proclaimed talent as a musician is yet to be recognised, and he is not as popular or attractive as he would like to think himself, although he is more successful with the opposite sex than Mark."

niilo pielinen

#5
 Tää Peep Show on iha vitun loistava, jos ei täst naura, ei sit ikinä naura. Ja loistava idea et ne 2 tyyppit ajattelee ''äänekkäästi'', mahtava sarja!!!
Vaan Super Hans:in takia pitäis kattoa!
Super Hans - Peep Show - You can't trust people - Season 3 Episode 02
...Speak finnish like Tarzan, write it like Cheeta...

http://www.last.fm/user/tiitusnakke

nazimode

#6
   





 


 


 




                                                 



Negatiivissävytteistä kommentointia tän sarjan tiimoiltahan kannattaa sitten hetki harkita. Nih.
Paitti jos on nähny tuhat kertaa.
Mut jos ei o nähnyt kertaakaan niin kipin kapin kauppaan.

                                                            ,



"Kristinuskon jumalan puolustukseksi voidaan sanoa, että hän sentään on selvästi androidi."

Vekenator

Tätä lueskellessa tuntuu, että kaikki on jo nähty. Ozit ja Herrasmiesliigat ja vastaavat on tullut katsottua. Älypäitäkin löytyy omasta hyllystä. Tuo Curb your enthusiasm pitänee hommata jostain ensitilassa! Kannattaa muuten tsekkailla Von Trierin Riget sarja jos haluaa hyvää outoilua. Aivan mahtava sarja!

Peep Show vaikuttaa myös mielenkiintoiselta!

Tänään katoin ensimmäisen jakson tuota Game of Thronesia ja täytyy nolona myöntää että jäi kyllä kiinnostamaan, että mitä seuraavassa jaksossa tapahtuu...  :P

nazimode

Lainaus käyttäjältä: Vekenator - 21:19:25 - 06.03.2012
...
Tänään katoin ensimmäisen jakson tuota Game of Thronesia ja täytyy nolona myöntää että jäi kyllä kiinnostamaan, että mitä seuraavassa jaksossa tapahtuu...  :P

Vaan ootko lukenut? Taitaa olla jo kokonaan suomennettunakin.

Mä vilkaisin tota sarjaa viime viikolla noin 3 minuuttia, ja ei, ei vaan pysty. Mut oon siis lukenut nuo. On sangen tiukkaa settiä se.

Trierin Riget on loistava.
"Kristinuskon jumalan puolustukseksi voidaan sanoa, että hän sentään on selvästi androidi."

salozka

Riget on yks lemppareita myös! Ja harmi ku ei iteltä löydy noita Curb your enthusiasmia tai Peep Showta. Boksien hinnatkin ollut jotain satasta kun oon tutkaillut, prkl.

nazimode

 Jaa siitä on niin pitkään kun oon Rigetin nähnyt et, ... kukas lähtis messiin Riget-maratooniin? Yhellä istumalla 8 h? :D
"Kristinuskon jumalan puolustukseksi voidaan sanoa, että hän sentään on selvästi androidi."

Vekenator

Nyt on tullu katottua tuota tanskalaista Klovni - Kyllä nolottaa sarjaa ja sehän on aivan loistava! Emmää muuta vertailukohdetta näin äkkiseltään keksi ku Seinfeld+Office=Klovni.

Tanskan kieli on kyllä melekosta mongerrusta, mutta tässä sarjassa on niin loistavaa näyttelemistä ja hyvää tilannekomiikkaa, että ei jää kaipaamaan mitään typeriä onelinereita. Suosittelen lämmöllä kaikille!

Hatshoe

Parasta kyynistä brittikomediaa: Black Books

Kanadalainen white trash mocumentary-sarja: Trailer Park Boys

Portlandia: katso video alla. Amerikkalainen indie-komedia. Yhessä jaksossa on krustisketsi! Yks päätekijöistä on se yks tyyppi Sleater-Kinneystä, en nyt jaksa tsekata nimeä.

Portlandia - Dream of the 90s


Pilot Movie (1998)

arpakynttilä


Tää ainakin haltuun, jossei vielä ole. Vähintään Bottomin tasoista tykitystä.

It's always sunny in philadelphia myös toimii parhaimmillaan oikein hyvin. Parhaita jenkki-sitcomeja vähään aikaan.

Vlad

riget on kyl loistava. kava näyttää sen helsingissä tän kuun lopussa 35mm filmiltä 27. ja 28. päivä. pääsispä sinne.
http://www.kava.fi/esitykset/kevat-2012/paha-pohjola

monista BBC:n draamasarjoista oon kans pitänyt paljon. esms fitz ratkaisee on todella hyvä.

ja katoin, et yleltä alkaa uusintana uutishuone. se on kyl harvinaista herkkua: kotimainen sarja, jonka näyttelemistä kestää katsoa. ehkä se tulee areenalleki, ni telkkarittomat voi katsella kans.

firefly oli sellasta sci-fiä, josta tykkäsin. se on jännä genrehybridi, kun yhdistelee westerniä ja avaruudessa lentelyä. lisäks sitä tehtiin vaan yks tuotantokausi, ni ei tarvii kuluttaa vuotta sen kanssa.

tästä tuli nyt tällai kaamea sillisalaatti, joten jatkan viel sen verran, että kerron tällä hetkellä itsellä katselussa olevan kova laki: erikoisyksikkö. en oo varma suosittelisinko sitä, kun vähän noi raiskaukset on jo alkanu tympiä tällä katselutahdilla.