Turun yliopiston Aprillirockin artistihaku

Aloittaja mairetan, 15:38:34 - 14.02.2012

« edellinen - seuraava »

mairetan

Lähinnä niille bändeille, joista edes joku jäsenehkö opiskelisi TY:ssa


LainaaAprillirock - Artistihaku

TYYn kulttuurivaliokunta järjestää 29.3. Turun Klubilla Aprillirockin, jossa artistit pääsevät näyttämään taitonsa yleisön ja tuomariston edessä. Musiikkityylillä, kielellä tai sillä, esiinnytkö yksin vai porukassa ei ole väliä, sen sijaan tärkeää on usko itseensä ja halu pitää hauskaa. Kappaleista enemmistön tulisi olla covereiden sijaan omia. Esiintyjiltä ei edellytetä aiempaa esiintymiskokemusta, joten tulkaa rohkeasti mukaan!
Tarjolla on mm. puolisen tuntia lava-aikaa ja näkyvyyttä tapahtuman tiedotuksessa. Illan vakuuttavin ja viihdyttävin esiintyjä pääsee esiintymään monisatapäiselle joukolle Vappupiknikillä 1.5. Voittajan lisäksi myös yleisön suosikkiesiintyjä palkitaan.
Jos sinä tai joku bändikavereistasi on Turun yliopiston ylioppilaskunnan jäsen, niin ilmoita itsesi tai yhtyeesi 2.3. mennessä ylioppilaskunnan kulttuurivaliokunnalle Johanna Eroselle jkeron@utu.fi ja laita mukaan seuraavat tiedot:
Artistin/orkesterin nimi
Artistin/orkesterin kotisivuosoite (esim. MySpace), joka voidaan ilmoittaa tapahtuman julisteessa ja muussa tiedotuksessa, ja missä valitsijat pääsevät tutustumaan sielusi tuotoksiin harkitakseen juuri Sinua tai Teitä lavalle.
Musiikkilaji
Orkesterin jäsenet ja instrumentit
Yhteyshenkilön nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite (mielellään TYYn jäsen)

Esiintyjien valinta suoritetaan viikolla 10.
Ilmoittautumisia odotellessa!
Lisätietoa: tyy-kulttuurivk@utu.fi