M.O.T.O. (usa) @ Pub Port Arthur 13.1.2012

Aloittaja Everclear, 13:30:42 - 26.11.2011

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

Everclear



"Last drops before overdose - Middleage Rampage 2012"

M.O.T.O. rakastaa suomea ja Suomi rakastaa M.O.T.O.a! Syksyllä ympäri suomea villinnyt ja mm.Bar Lepakkomiehessä kaksi loppuunmyytyä keikkaa heittänyt M.O.T.O. ei ole vielä saanut Suomesta tarpeekseen..

Jo kolmenkymmenen vuoden rajapyykin saavuttanut yhdenmiehen powerpop/garage punk -yhtye palaa tammikuussa suomeen. Laulaja/kitaristi Paul Caporinon neljän kuukauden Euroopan kiertue tulee siis näin ollen päättymään sinne mistä se viime syyskuussa alkoikin. Pitkän ja kattavan uransa aikana M.O.T.O. on ehtinyt kiertämään ja esiintymään mm. seuraavien kokoonpanojen/artistien kanssa: Buzzcocks, Alternative TV, Vibrators, Redd Kross, Beat Happening, Flaming Lips, Smashing Pumpkins, Galaxie 500, Effigies, Superchunk, Half Japanese, Jesus Lizard, Urge Overkill, The Weirdos, The Zero Boys, The Germs, Naked Raygun, Lunachicks, Redwalls, Spitalfield, The Spits, The Muffs, Oblivians, Reatards, King Louie, Kajun SS, The Cynics, Volcano Suns, Aztec Camera, Cola Freaks. Menneiden vuosikymmenten aikana Caporino onkin soittanut sekä lukuisten erilaisten kokoonpanojen kanssa että soolona tuhansia keikkoja ympäri maailmaa.

Alunperin kasettijulkaisuillaan underground-suosiota saavuttanut bändi julkaisi ensimmäisen LP:nsä "This Corpse Is A Warning" vuonna 1990 ja yhtyeen uusin levy "No Way Street" näki päivänvalon aikaisemmin tänä vuonna. Turkulais levy-yhtiö Svart Records julkaisi kulttuuritekona uudelleen M.O.T.O.:n vuoden 2002 pitkäsoiton "Kill M.O.T.O." heinäkuussa, ja muitakin M.O.T.O. aiheisia julkaisuja on lähitulevaisuudessa yhtiöltä tiedossa - Svartin ja M.O.T.O.n yhteistyö jatkunee seuraavaksi syyskuussa jo Suomessa nauhoitettujen kappaleiden sekä tammikuun hedelmällisten studiosessioiden antimilla; Huhupuheet kertovat jopa kokonaan uudesta täyspitkästä..

M.O.T.O.:n sarkastinen, mutta vilpitön ja äärimmäisen tarttuva "proto-lo-fi-caveman-pop" on parhaimmillaan mm. jo melkein klassisen statuksen saavuttaneissa biiseissä kuten "2-4-6-8 Rock'n'Roll!", "Magic Words", "Dance to the Radio", "Crystallize My Penis", "It Tastes Just Like A Milkshake" ja (illasta toiseen takuuvarmasti yleisön villitsevä) "I Hate My Fucking Job".

Turun keikka järjestetään Caporinon henkilökohtaisesta toiveesta intiimissä Pub Port Arthurissa.

Liput : 7 €

Ennakkomyynti : 8raita (28.11 alkaen)

Everclear

LISÄINFO :

Turun Pub Port Arthurissa soitettava keikka on Maestron omasta toiveesta soolokeikka (lavalla vain mies ja kitara) ja keikka tullee todennäköisesti myös alkamaan suht aikaisessa vaiheessa (klo 21:00->).

Lippuja keikalle myydään olosuhteiden pakosta siis vain 50 kappaletta ja ennakkolipunmyynti on jo alkanut 8raidassa (siinä Tiniksen vieressä) joten nopeat syövät hitaat..

Everclear

Viimeiset kymmenen lippua odottavat 8raidassa hakijaansa.. Vielä ehtii..

Everclear

STOP THE PRESS! Keikka kerkesi olemaan pari päivää jo "SOLD OUT" mutta saatiin eilen sovittua Portsa Pubin omistajan kanssa keikan siirtämisestä isolle puolelle! Parikymmentä lisälippua siis tänään toimitettu 8raitaan. Saadaan mahdollisesti myös toimitettua uunituoretta "NO WAY STREET" LP:tä (First time on vinyl..) kyseiseen tapahtumaan mutta tämä ei ole lupaus..



Everclear

ALERT! - ALERT! - ALERT! - ALERT! - ALERT!

TURUN KEIKKA : Järkkäreistä riippumattomista syistä keikka tullee alkamaan perjantai iltana jo melko varhaisessa vaiheessa. Varautudaan siis siihen että Capo saattaa nousta lauteille jo klo 21:00 pintaan! Myöhempi ajankohta rajoittaisi pituutta radikaalisti joten kaikki ajoissa paikalle!!

Everclear

HEP! ..ja selvennykseksi vielä : TURUN KEIKALLE ON MAHDOLLISTA SAADA VIELÄ LIPPUJA OVELTA! Saatiin siirrettyä keikka Port Arthurin isommalle puolelle joten vaikka keikka oli väliaikaisesti loppuunmyyty niin vielä on mahdollista ostaa lippu. MUISTAKAA MYÖS AIKAINEN ALOITUSAIKA - N. 21:00! Pelimiehet/naiset voivat siis teoriassa keretä vielä keikan jälkeen vaikka Killing The Legacy Festeillekkin.. Nyt on myös varmaan että keikalla saatavissa uunituoretta "No Way Street" LP:tä sekä kuumottavaa "Live In Turku" C-Kasettia(!)

..ja vaikka tämä monologi onkin ollut omituisella tavalla tyydyttävä niin kaikki loppuu aikanaan..

Tervetuloa Portsaan!
http://www.youtube.com/watch?v=cs6fJhcf3jo#

papu

Lainaus käyttäjältä: Everclear - 10:51:01 - 13.01.2012
Pelimiehet/naiset voivat siis teoriassa keretä vielä keikan jälkeen vaikka Killing The Legacy Festeillekkin..
Tätä mää vähän suunnittelinki, mut ei riitä rahat kumpaankin. Henk.koht. tasolla ilta kääntyy sit FULL CONTACT HARDCORE:ksi. Motot sit seuraavalla kerralla :)

mirosol

Valitettavasti täsmälleen sama tilanne. Saatuja oluita on kyllä viileässä, mutta tili on tyhjä. Joutuu siis jättämään kaiken väliin.
"No such thing as innocence" Profane Geometry - harrasteblogi ja levyhylly.