pe 15.3.2024 Utopia: Lasten Hautausmaa, Ite Eerola, Suudelmat

Aloittaja papu, 07:38:18 - 05.10.2023

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

papu

Perjantai 15.3.2024 // Klo 21:00

LASTEN HAUTAUSMAA
ITE EEROLA
SUUDELMAT


Liput: 19,50€:
https://utopiaclub.fi/tapahtumat/lasten-hautausmaa/

Tummiin sointuihin ja mielen syövereistä kumpuaviin synkkiin sanoituksellisiin sävyihin sonnustautunut Lasten Hautausmaa täyttää kymmenen vuotta. Kiertueen kynnyksellä 16.2.2024 bändiltä kuullaan myös uutta musiikkia, kun Svart Records julkaisee Lasten Hautausmaan harvinaisuuksia ja ennen julkaisemattomia kappaleita digitaalisesti ja rajoitettuna 10" vinyylipainoksena.
Yhtyeen kitaristi Tuomo Mannonen ja laulaja Kristiina Vaara ovat innoissaan tulevasta julkaisusta sekä pitkän keikkatauon päättävästä kiertueesta.

– Yhtäkkiä ollaankin tehty tätä reissua kymmenen vuotta! Kyllä sitä on jo syytä juhlia. Päätettiin julkaista kymppituumainen kymmenen vuoden hengessä ja samalla sulkea ympyrä, kun meidän eka julkaisukin oli kymppituumainen. Levyllä on kaksi ennenjulkaisematonta kappaletta ja kaksi harvinaisempaa biisiä, joita ei löydy albumeilta. Tulkaa juhlimaan meidän kaa helmi-maaliskuussa!

Ite Eerola on mysteeridynamo, hellä ihminen ja köllöttelyn sanansaattaja, jonka erityisvahvuudet löytyvät kyvystä sanoittaa ja tulkita ihmisyyttä ja sen kiemuroita vaivattoman tarkkanäköisesti ja aseistariisuvan rehellisesti. Kolmessa päivässä tehdyt levyt, sanotuksien lempeyttä ja armoa liputtava aitous ja koskettavat kitaramelodiat vievät kuulijan junaan, jonka määränpää on tuntematon - niin artistille, kuin kuulijallekin. Suurta kiitosta keränneen "On tullu mietittyä kuolemaa ja semmosta"-kokopitkän lisäksi Eerola on kahden vuoden sisään ehtinyt julkaista kolme Kolmen päivän levyä sekä anteeksipyytelemättömästi pehmoilevan Söpöily-EP:n.

Suudelmat on kuusihenkinen turkulais-helsinkiläinen bändi, jonka musiikki on suloinen sotku kaahaavaa punkrockia sekä melankolisen kaunista poppia. Kitaroissa kuuluu kaikuja 90-luvulta ja kahden solistin melodinen laulu kuljettaa kuulijan sydänsuruista sekä kuolemanpelosta aina kohti elämän janoa. Bändi julkaisi toisen pitkäsoittonsa "Katuvatko kuolleet elämää" vuoden 2023 lopussa.

Aikataulu:
21:00 ovet auki
22:00 ITE EEROLA
23:00 SUUDELMAT
00:00 LASTEN HAUTAUSMAA

Varaathan saapuessasi riittävästi aikaa pääsylippujen tarkistukseen ja eteispalvelussa asiointiin.

Liput:
19,50€ utopiaclub.fi
22,00€ ovelta, mikäli jäljellä

Esteettömyys:
Keikkasali sijaitsee rakennuksen kolmannessa kerroksessa. Ylös pääsee kulkemaan vain portaita pitkin, joita on yhteensä 35.

K-18


papu


papu

Tää on huomenna! Melkees parisataa lippua myyty, joten kannattaa napata haltuun toi hieman halvempi ennakkolippu:

https://utopiaclub.fi/tapahtumat/lasten-hautausmaa/