su 17.4. Utopia: Telmu 10+1v: Arppa, Yournalist, Farah, Ruissalo Amping

Aloittaja papu, 16:57:21 - 16.02.2022

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

papu



Pääsiäissununtai 17.4. / Utopia:

ARPPA, YOURNALIST, FARAH & RUISSALO AMPING

Turun Elävän Musiikin Yhdistys, Telmu ry juhli viime vuonna kymmenen vuoden taivaltaan, mutta varsinaiset juhlat jäivät sattuneesta syystä pitämättä! Näinpä pandemian hellittäessä otettaan yhdistys marssittaa Utopian lavalle pääsiäissunnuntaina 17.4. yhden tämän hetken suosituimmista kotimaisista indie-artisteista Arpan sekä paikalliset yhtyeet Yournalistin, Ruissalo Ampingin ja Farahin.

--

LIPUT MYYNNISSÄ NYT

https://utopiaclub.fi/tapahtumat/telmu-101v-arppa-yournalist-farah-ruissalo-amping/


papu

Arppa
Vilpittömällä musiikillaan hurmaava Arppa on kovassa nosteessa oleva artistitulokas. Arpan musiikki on ajatonta ja tekstit kuin liikkuvaa kuvaa. Arppa on haalinut ympärilleen sukupolvensa hurmaavimmat soittoniekat, minkä ansiosta hänen tunnelmallisten tekstien ympärille on rakentunut kaunis ja eheä äänimaailma sekä energinen improvisaatioon perustuva live-elämys vailla vertaansa.
Arpan yhtyeessä vaikuttavat muusikot Ville-Veikko Airaniemi, Antti Ahoniemi sekä Okko Saastamoinen. Yhtyeen levyttäessä mukaan astuu Väinö Karjalainen tuottajan roolissa.

Yournalist
Yournalist on turkulainen superbändi. Yhtye on julkaissut kaksi albumia, kaksi EP:tä sekä monenkirjavan tukun musiikkivideoita. Vaikkakin yhtyeen studiojulkaisut ovat laajalti kiiteltyjä, Yournalist tunnetaan ehkä kuitenkin parhaiten yllätyksellisistä ja ruudikkaista live-esiintymisistään. Dino Mansik -yhtyeen Mikko M. Koskinen sekä Traffic Islandin Oskari ja Santeri Ruohonen perustivat Yournalistin terapiabändiksi jo mainetta niittäneiden yhtyeidensä rinnalle. Ryhmään kuuluu myös tätä nykyä Ilmari Aitoaho. On käynyt selväksi, että terapian tarpeessa ollaan edelleen, sillä Yournalist valmistelee parhaillaan kolmatta levyään.

Farah
Farah on turkulainen nelihenkinen rouhean ja groovaavan musiikin sanansaattaja. Yhtyeen mehukas yhdistelmä soulia, funkia, rockia sekä poppia vie kuulijan hempeileviin kesäiltoihin ja saa humppakengät liikkeelle. Kiihkoa ja tykitystä luvassa, aina!

Ruissalo Amping
Ylistäviä arvioita debyyttialbumillaan "Tähtien suojatit Maan povella" debyyttialbumillaan kerännyt Ruissalo Amping on kaunista musiikkia Turusta, musiikkikansan kielellä shoegazea. Biisit ovat heliseviin ja/tai jyliseviin kitaravalleihin upotettuja ihania, herkän mahtipontisia pop-kappaleita. Ruissalo Ampingin taustalla on turkulaisista yhtyeistä kenties tuttu Samuli Virtanen.

papu

Ohessa sunnuntain aikataulut:

20.00 ovet auki
20.30 Farah
21.30 Ruissalo Amping
22.30 Yournalist
23.30 Arppa

Ennakkolippuja keikalle löytyy vielä:

https://utopiaclub.fi/tapahtumat/telmu-101v-arppa-yournalist-farah-ruissalo-amping/


papu