12.8. Kirjiksen Tait. yö: Mennen Men, E. Kastehelmi, V. Aumala, Sumuposauttaja

Aloittaja kuka tahansa, 02:36:25 - 12.08.2021

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

kuka tahansa

KIRJAKAHVILAN TAITEIDEN YÖ 2021
★ Kirjakahvila 40 vuotta ★
Torstaina 12.8.2021 klo 20–23
Brinkkalan piha, Vanha Suurtori 3

Ei pääsymaksua, ei ikärajaa, ei natseja! Älä tule oireisena! // Free entry, all ages, no nazis! If you have any symptoms, stay home!

Fb: https://facebook.com/events/506465183754644/

Pandemian leviämisvaiheeseen siirtymisen johdosta joudumme sulkemaan Taiteiden yönä jo klo 23.00, joten ulkoilmaelokuvanäytös on peruttu ja musiikkiesityksiä aikaistettu. Elokuva on kuitenkin katsottavissa yön aikana netissä, linkki postataan myöhemmin. // With Turku having moved to the community transmission phase of the epidemic again, we have to close by 23.00 on the Night of the Arts. Thus, the open air screening has been cancelled and show times moved earlier. The film can be watched online during the night, however. Link coming up later.

HUOM.! Huolehdithan koronaturvallisuudesta: jää oireisena kotiin, pysy tapahtumassa omassa seurueessa, pidä turvaväli muihin kävijöihin ja puhdista käsiä. Koronatilanteen takia suosittelemme vahvasti kaikkia käyttämään maskia tapahtumissamme. Kirjakahvilassa on myynnissä mustia ja pinkkejä kertakäyttömaskeja (3 kappaletta eurolla). // NB! Let's keep each other safe: stay home if you have symptoms, keep to your own group in the event, maintain safe distance from other people and keep your hands clean. Due to the worsened corona situation, we strongly suggest everyone wears a mask in our events.

Illan ohjelma käynnistyy Mennen Men -kvartetin synapunkilla, jota seuraa Ester Jalosen glitch pop -sooloprojekti E. Kastehelmi. Iltahämärä tuo mukanaan Valdemar Aumalan tunnelmallisen indiefolkin/-popin, ja illan musiikillisen annin päättää Sumuposauttajan elektropop. Yön mittaan kukin voi tahoillaan katsoa Hannaleena Haurun lyhytelokuvan "Metatitanic" (2018, 47 min), joka kyseenalaistaa elokuvien romanssikäsitystä – ja siinä samalla koko perinteistä elokuvakerrontaa. Linkki elokuvaan postataan Fb-tapahtumaan.

AIKATAULU // SCHEDULE

20.00 MENNEN MEN | synth punk, eka keikka!
https://mennenmen.bandcamp.com/

20.30 E. KASTEHELMI | glitch pop
https://soundcloud.com/user-232671142-118789160
https://www.facebook.com/e.kastehelmi666/
https://www.instagram.com/e.kastehelmi/

21.15 VALDEMAR AUMALA | indie folk/pop
https://www.facebook.com/valdemaraumala/
https://www.youtube.com/watch?v=2QpY1fVHsaY

22.00 SUMUPOSAUTTAJA | heart beat
https://sumuposauttaja.bandcamp.com/
https://soundcloud.com/sumuposauttaja
https://www.facebook.com/sumuposauttaja/

23.00 näkemisiin! // farewell!

KOTOSALLA // AT HOME: "METATITANIC"
Ohj. Hannaleena Hauru, 2018. 47 min
https://www.facebook.com/metatitanic
https://www.hannaleenahauru.com/films

LINKKI ELOKUVAAN POSTATAAN MYÖHEMMIN. // LINK TO THE MOVIE COMING LATER.

"Metatitanic näyttää kiihdyttävän ajallemme tyypillisen yksilöllisen hipsteri-ironian siihen pisteeseen, jossa se murtuu ja paljastaa ikään kuin sateenkaaren päässä jotain, jota ei enää voi tai jaksa ironisoida. Samalla tämä ei-ironinen hetki, kuoleman kuolematon hetki, on kuitenkin nimenomaan kuvallinen, se on tietoisesti ja taiteellisesti luotua, tiloissa olevaa aikaa. Se kertoo, että kun uskallamme rikkoa konventiot, ottaa kameran käteemme, asettaa ruumiimme esiin, puhua suoraan, tuottaa yhdessä, kykenemme luomaan ja rakentamaan jotain, jonka vuoksi kannattaa elää." - Eetu Virén (http://kumu.info/kuka-keksi-rakkauden-metatitanicista)

▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼

TURUN KIRJAKAHVILA
http://www.kirjakahvila.org
http://www.instagram.com/kirjakahvila

ELOKUVAKERHO KINOKOPLA
http://www.kinokopla.fi
https://www.instagram.com/kinokopla

Yhteistyössä: Varsinais-Suomen Elokuvakeskus (projektori), Turun museokeskus (Brinkkalan piha), Turun Suurtorin keskiaika ry (pihakalusteet)

▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼

ESTEETTÖMYYS JA TURVALLISEMMAN TILAN POLITIIKKA

Turvallisemman tilan politiikka: Kunnioita jokaisen itsemäärittelyä. Älä koske, tuijota, valokuvaa tai kysy henkilökohtaisia asioita ilman suostumusta. Käytä henkilöstä hänen käyttämäänsä nimeä ja pronominia. Jos joku tai jokin häiritsee sinua tai jos havaitset häirintää, ilmoita Kirjakahvilan henkilökunnalle.

Esteettömyydestä: Kirjakahvila sijaitsee Brinkkalan sisäpihalla, joka on päällystetty mukulakivillä. Kahvilatilaan on kaksi rappusta ylös ja kaksi alas, ei ramppia. Kahvilassa on sukupuolittamattomat WC:t.

Tarkempia esteettömyystietoja:
https://www.kirjakahvila.org/esteettomyys/

//

ACCESSIBILITY AND SAFER SPACE POLICY

Safer space policy: Respect everyone's self-identification. Do not touch, stare, take pictures, or ask personal questions without consent. Address everyone with the name and pronoun they use of themself. If anyone or anything makes you feel uncomfortable or if you witness harassment, please contact the Kirjakahvila staff.

Accessibility: The Book Café is located at the Brinkkala courtyard, which is paved with round cobblestones. Two steps up and two down lead into the café. Toilets are not gendered.

kuka tahansa

Hyvää Taiteiden yötä! Nyt on auringonnousuun asti aikaa katsoa Hannaleena Haurun "Metatitanic" @ https://vimeo.com/292508750.

karol

Okei leffa oli. Tosin metatason kikkailuista tuli vähän häiritsevästi mieleen, että tämä taitaa olla koulun lopputyö. Eipä ollut.