ke 15.7. Kuusiston Linnanraunioiden kesäkeikat: Ambient-ilta

Aloittaja papu, 06:27:04 - 15.07.2021

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

papu

Pistetääs tääki tänne, jos vaikka tavottaisi vielä kiinnostuneita:

LainaaAmbient-ilta: Atte Häkkinen & Stygiomedusa

Linnanraunioiden kesäkeikat jatkuvat heinäkuussa ambient-illalla. Nyt on ainutlaatuinen tilaisuus kokea historiallinen ympäristö aivan uudenlaisten äänimaailmojen syleilyssä!

Tapahtuma järjestetään terveysturvallisuusohjeita noudatten. Tulethan vain terveenä!

Atte Häkkinen on keikkaillut kokeellisen musiikin parissa vuodesta 2009 lähtien niin soolona kuin erilaisissa kokoonpanoissakin. Mukaan on mahtunut elokuvien ja runojen säestystä, keikkoja taidenäyttelyissä ja installaatiossa sekä esiintymisiä useissa eri maissa ja lukuisilla musiikki- ja taidefestivaaleilla. Häkkinen koodaa itse virtuaali-instrumentteja esityksiinsä, mikä tuo musiikkiin uniikkeja sävyjä. Keikkapaikat ovat vaihdelleet vallatuista tiloista aina Helsingin Musiikkitaloon, ja erityisen kiinnostavia ovat mieleenpainuvat, erikoiset esiintymispaikat, kuten nyt Kuusiston historialliset linnanrauniot.

Stygiomedusa – eli Lauri Hietala ja Heidi Paulsson – on merenalaisia tunnelmia syväluotaava raskaan ja meditatiivisen hitaan musiikin duo, jolla on demo-EP tekeillä. Instrumentteina ovat basso ja viulu kaikuefekteineen, rumpukone ja ajoittain myös syntetisaattorit/samplet. Kaikki Stygiomedusan musiikki liittyy enemmän tai vähemmän mereen, niin myös Kuusiston merellisissä maisemissa heinäkuussa.
Kesäkeikat on uusi esityssarja, johon ovat voineet hakea mukaan kaikki, joilla on jotakin esitettävää.

Kesäkeikoille on vapaa pääsy, ja Kuusiston linnanraunioiden kesäkioski on auki keikkojen aikana. Lämpimästi tervetuloa Kesäkeikoille!

Klo 18 merkattu alkavaksi!

https://www.facebook.com/events/941838246364672

karol

Atte Häkkinen esiintyy ensin ja hän aloittaa klo 18.