Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

  • Brinkkalan piha: Hcoma, Milankolia, Konekonekone, Wellenform: 13.08.2020

Kirjoittaja Aihe: to 13.8. Brinkkalan piha: Taiteiden yön elektroninen ja synteettinen ilta  (Luettu 514 kertaa)

kuka tahansa

  • Global Moderator
  • ****
    • XSpecies TraitorX


KIRJAKAHVILAN TAITEIDEN YÖ TO 13.8.2020 klo 19–24
Brinkkalan piha, Vanha Suurtori 3
Fb: https://www.facebook.com/events/728255154575617/

Tänä vuonna Kirjakahvilan Taiteiden yö on elektroninen ja synteettinen. Ei pääsymaksua, ei ikärajaa, ei natseja! Älä tule oireiseina! // Kirjakahvila presents on the Turku Night of the Arts: electronic and synthetic music at the Brinkkala courtyard. Free entry, all ages, no nazis! If you have any symptoms, stay home!

Turun Taiteiden yön alun perin peruunnuttua tältä vuodelta jäi myös Kirjakahvilan ja Kinokoplan jo yli vuosikymmenen ajan joka kesä järkkäämä ulkoilmatapahtuma suunnittelematta. Nyt kun Taiteiden yö sittenkin tapahtuu, Kirjis järkkää Brinkkalan pihassa elektronis-taiteellisen konsertin, jossa esiintyy neljä turkulaista kokoonpanoa. Ravintoloihin yhä kohdistuvien erilaisten rajoitusten johdosta keskiyön elokuvanäytös jää tällä kertaa poikkeuksellisesti pitämättä, mutta syyskuulle on sentään suunnitteilla ulkoilmaleffanäytös Kinokoplan kanssa.

HUOM.! Koronarajoitusten johdosta emme vieläkään pysty hyödyntämään koko Brinkkalan pihan kapasiteettia. Tule hyvissä ajoin, jos haluat varmistaa jonottamiselta välttymisen!

19.30 HCOMA | electronic ambient modular synth
https://hcoma.bandcamp.com
https://vimeo.com/user16653365

20.30 MILANKOLIA | dark electronic
https://soundcloud.com/milankolia

21.30 KONEKONEKONE | experimental electronic modular synthesis
https://konekonekone.bandcamp.com
https://soundcloud.com/konekonekone
https://www.facebook.com/3xKONE

22.30 WELLENFORM | ambient industrial techno
https://www.facebook.com/Wellenform-925756157479725/

▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾

TURUN KIRJAKAHVILA
https://www.kirjakahvila.org
https://www.facebook.com/kirjakahvila
https://www.instagram.com/kirjakahvila
https://www.youtube.com/user/kirjakahvila
https://discord.gg/B6jyqvJ

▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾

ESTEETTÖMYYS JA TURVALLISEMMAN TILAN POLITIIKKA
Turvallisemman tilan politiikka: Kunnioita jokaisen itsemäärittelyä. Älä koske, tuijota, valokuvaa tai kysy henkilökohtaisia asioita ilman suostumusta. Käytä henkilöstä hänen käyttämäänsä nimeä ja pronominia. Jos joku tai jokin häiritsee sinua tai jos havaitset häirintää, ilmoita Kirjakahvilan henkilökunnalle.
Esteettömyydestä: Kirjakahvila sijaitsee Brinkkalan sisäpihalla, joka on päällystetty mukulakivillä. Kahvilatilaan on kaksi rappusta ylös ja kaksi alas, ei ramppia. Kahvilassa on sukupuolittamattomat WC:t.
Tarkempia esteettömyystietoja:
https://www.kirjakahvila.org/esteettomyys/

//

ACCESSIBILITY AND SAFER SPACE POLICY
Safer space policy: Respect everyone’s self-identification. Do not touch, stare, take pictures, or ask personal questions without consent. Address everyone with the name and pronoun they use of themself. If anyone or anything makes you feel uncomfortable or if you witness harassment, please contact the Kirjakahvila staff.
Accessibility: The Book Café is located at the Brinkkala courtyard, which is paved with round cobblestones. Two steps up and two down lead into the café. Toilets are not gendered.