pe 26.6. Brinkkalan pihassa Laua rip, Usko & urheilu ja trash.lolo

Aloittaja kuka tahansa, 14:39:49 - 21.06.2020

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

kuka tahansa



Fb: https://www.facebook.com/events/724475871646177/

Musaperjantain paluu! Kirjakahvilan koronakesä vietetään Brinkkalan pihassa livemusiikista, auringosta ja turvaväleistä nauttien joka perjantai syyskuun puoliväliin asti. Keikat starttaavat 26. kesäkuuta Laua ripin tummasävyisellä räpillä, Usko ja urheilu -kasettiduon instrumentaalihiphopilla ja trash.lolon unenomaisella sample-ambientilla.

Ei pääsymaksua, ei ikärajaa, ei natseja! Älä tule oireiseina!

This summer we'll be hosting open air gigs at the Brinkkala courtyard every Friday until mid September, starting with Laua rip's synthwave rap, Usko ja urheilu's instrumental turntapeism and trash.lolo's dreamy ambient soundscapes. Come enjoy the sun, sounds and social disdancing with us!

Free entry, all ages, no nazis! If you have any symptoms (you know what we're talking about), stay the fuck home!

LAUA RIP | rap, poetry, synthwave
"Laua ripin musiikissa pikkutytöt ottaa vallan. Laua rip on runoutta, räppiä ja ragea gameboy-estetiikalla."
https://lauarip.bandcamp.com
https://soundcloud.com/lauarip
https://www.facebook.com/lauarip

USKO JA URHEILU | turntapeism
"Usko ja urheilu on kasettimankkoja soittava duo Turun alueelta. Duon musiikki on suomalaiseen populäärikulttuuriin ja groovemusiikkiin pohjautuvaa c-kasettien väärinkäyttöä."
https://www.mikseri.net/artists/uskourheilu.157876.php
https://uskojaurheilu.bandcamp.com
https://www.facebook.com/uskojaurheilu

TRASH.LOLO | new age dreamy noise
"Almost sad background music."
https://trashlolo.bandcamp.com

▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾

TURUN KIRJAKAHVILA
http://www.kirjakahvila.org
http://www.facebook.com/kirjakahvila
http://www.instagram.com/kirjakahvila
https://www.youtube.com/user/kirjakahvila
https://discord.gg/B6jyqvJ

▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾

ESTEETTÖMYYS JA TURVALLISEMMAN TILAN POLITIIKKA

Turvallisemman tilan politiikka: Kunnioita jokaisen itsemäärittelyä. Älä koske, tuijota, valokuvaa tai kysy henkilökohtaisia asioita ilman suostumusta. Käytä henkilöstä hänen käyttämäänsä nimeä ja pronominia. Jos joku tai jokin häiritsee sinua tai jos havaitset häirintää, ilmoita Kirjakahvilan henkilökunnalle.

Esteettömyydestä: Kirjakahvila sijaitsee Brinkkalan sisäpihalla, joka on päällystetty mukulakivillä. Kahvilatilaan on kaksi rappusta ylös ja kaksi alas, ei ramppia. Kahvilassa on sukupuolittamattomat WC:t.

Tarkempia esteettömyystietoja:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10159730118720621&id=454794070620

//

ACCESSIBILITY AND SAFER SPACE POLICY

Safer space policy: Respect everyone's self-identification. Do not touch, stare, take pictures, or ask personal questions without consent. Address everyone with the name and pronoun they use of themself. If anyone or anything makes you feel uncomfortable or if you witness harassment, please contact the Kirjakahvila staff.

Accessibility: The Book Café is located at the Brinkkala courtyard, which is paved with round cobblestones. Two steps up and two down lead into the café. Toilets are not gendered.

papu


kuka tahansa


papu



papu

Tosi kiva ilta! Eka jäi välistä ku puistoon ei kuulunu et aloitti. Ehkä joku toinen kerta pääsee tutustuu? U&U lunasti jälleen hyvänmielen keikalla. Laua Rippiä en ollu koskaan kuullu ja kuvauksen perusteella en varmaan ois vartavasten lähtenykkään kuuntelee mut helkkari ku oli hyvä. Piti ottaa kassu haltuun ja jo muutaman kerran pyöriny täs läpi. Ite on vähän jämähtäny omiin kaavoihin ja ennen keikalle lähtöä tosiaan soi ties kuinka monetta kertaa Rata-Äänite. Oliks Laua Rip räppiä vai runonlausuntaa vai jotai muuta taidehäröä ku en tiiä, mut ihavitu sama ku oli hyvä 8)