Kirjakahvila taas avoinna [nyt ma–pe 12–18]

Aloittaja kuka tahansa, 14:08:33 - 02.06.2020

« edellinen - seuraava »

kuka tahansaKirjakahvila palaa koronatauolta tiistaina 2.6. klo 12! // We are opening our doors again after the c-break on Tuesday June 2nd at noon!

Tulkaapas nauttimaan zapatistikaffetta ja vegaaniherkkuja ja ostamaan lehtiä, kirjoja ja tukituotteita, niin saadaan taas homma pyörimään.

Flunssa- tai koronaoireiden ilmetessä tulee kuitenkin jäädä kotiin, ja kahvilassa on huolehdittava turvaväleistä ja hyvästä käsihygieniasta. Olemme vähentäneet turvallisuussyistä istumapaikkoja, mutta terassille mahtuu mukavasti kahvittelemaan ja takeaway-mahdollisuuskin toki löytyy.

Olemme ainakin näin aluksi avoinna ti–pe klo 12–18. Täytyy katsoa, miten tilanne etenee. [Silleen eteni että nyt ollaan auki ma–pe 12–18.]

Muistutukseksi: osuuskunnan osuuksia voi ostaa yhä, ja se on muuten myös erinomainen aineeton synttäri- tai valmistumislahja. Lisätietoa nettisivuiltamme: https://www.kirjakahvila.org/toiminta.

Support your local kirjakahvila!

//

Come visit us, enjoy a cup of Zapatista coffee and delicious vegan treats, and do take a peek at our FAQ library collection, bookstore items and support products.

If you suffer from flu or corona-like symptoms, please stay home and visit us when you are symptom-free. When you visit the café, pay attention to good hand hygiene and keep a proper safety distance so we'll all stay as safe as possible during the pandemic.

For safety reasons, we have also halved the amount of sitting places in the café, but there's still plenty of room in the terrace, and you can always take away your coffee and treats, too. How about a picnic in the nearest park?

Our opening hours are temporarily Tue–Fri 12 pm to 6 pm. Have to see how the situation evolves. [It evolved so that we are now open every weekday again.]

A small reminder: you can also support us by joining the co-op and buying one or more shares (€17 each). It's a great, sustainable graduation or birthday gift, too! More information at https://www.kirjakahvila.org/in-english.

Keep safe and support your local anti-capitalist hideout!

Dead sun rising

Kirjakahvilasta ja sen alueesta kiinnostuneiden kannattaa uhrata 1-2 minuuttia tähän kyselyyn:
https://www.turku.fi/vanhakaupunki-kysely

Lainaa
Osallistu ja vaikuta historiallisen keskustan ja yliopistojen alueen kehittämiseen

Millaisena sinä näet Turun historiallisen keskustan ja yliopistojen alueen nyt ja tulevaisuudessa? Miksi alue on sinulle tärkeä? Entä mitä ongelmia siihen mahdollisesti liittyy? Osallistu kyselyyn ja kerro näkemyksesi 28.9.–9.10.2020.

Kehitämme Turun historiallista keskustaa ja yliopistojen aluetta avoimesti ja vuorovaikutteisesti kaupunkilaisten ja alueen käyttäjien kanssa. Yhdessä voimme nostaa sen arvoiseensa asemaan sekä kaupunkilaisten kohtaamisten paikkana että vetovoimaisena matkailukohteena. Näin teemme alueesta ympärivuotisesti vireän.

Alueen kehittämistä koskeva kysely koskee aluetta, joka ulottuu Vanhan Suurtorin lähiympäristöstä aina Helsinginkadulle asti ja rajoittuu lännessä Aurajokeen ja idässä Hämeenkatuun.

Kysely on toteutettu helppokäyttöisellä Innoduel-sovelluksella, jossa pääsee arvioimaan valmiita vastausvaihtoehtoja. Se tarjoaa kerrallaan aina kaksi vaihtoehtoa, joista omasta mielestä parempi valitaan jatkoon. Lisäksi kukin vastaaja voi luoda omia vastausvaihtoehtoja, jotka jäävät osaksi kyselyä. Lopputuloksena on rankinglista suosituimmista ehdotuksista.

Näkemyksilläsi on merkitystä: Vastaukset vaikuttavat suoraan siihen, mistä lähtökohdista alueen kehittämistyössä lähdetään liikkeelle.