Kirjoittaja Aihe: Vanhoja turkulaisbändejä / Old bands from the area  (Luettu 41479 kertaa)

jj

Vs: Vanhoja turkulaisbändejä / Old bands from the area
« Vastaus #15 : 13:49:53 - 20.07.2011 »
Fucking Females - punkkia, naisvaltainen bändi
N.A.V. - Skeittipunkkia, hassuttelua ja vitutusta
Sidewalk - Skeittipunkkia
Shelter Dogs - Punkrockia, osin kantaanottavaa clash vaikutteista punkrockia
Painstream - hardcorepunkkia kantaaottavilla sanotuksilla, Janne kertoo :D
Electrick Fuckheads - nopeaa punkrockia paskoilla sanoituksilla
Pohja (elossa?) - punkkia suomeksilaulettuna yhteiskuntakriittisillä sanoituksilla
sitten se joku crusti bändi jossa Dissectin Tommi lauloi ja soitti kitaraa
Clash city rockers - punkrockia clash hengessä kai ehkä muistaakseni
ei hitto kun ei muista, noita hardcore bändejä oli joskus aika paljon
« Viimeksi muokattu: 13:57:41 - 20.07.2011 kirjoittanut jj »

kuka tahansa

 • Global Moderator
 • ****
  • XSpecies TraitorX
Vs: Vanhoja turkulaisbändejä / Old bands from the area
« Vastaus #16 : 13:57:15 - 20.07.2011 »
Lainaus
Ainakaan se vanha kokoonpano, se joka soitti siel Tvo:n jäähyväisiltamis, ei soita enää.


Joo no se olikin vain tuota tilaisuutta varten kasattu. Silloinkin oli ymmärtääkseni olemassa "nykykokoonpano", jossa muistaakseni mm. Valmu. Niin siis vissiin tämä: "Vuodesta 2004 kokoonpano on ollut Jarza (laulu), Jussi (kitara), Valmu (basso) ja Antti (rummut)."

mögälix

 • mögämies
  • noituus
Vs: Vanhoja turkulaisbändejä / Old bands from the area
« Vastaus #17 : 15:47:59 - 20.07.2011 »
sitten se joku crusti bändi jossa Dissectin Tommi lauloi ja soitti kitaraa
Luulen että Biopsy on kyseessä.

mögälix

 • mögämies
  • noituus
Vs: Vanhoja turkulaisbändejä / Old bands from the area
« Vastaus #18 : 15:49:12 - 20.07.2011 »
Khatarina.

papu

 • Global Moderator
 • ****
Vs: Vanhoja turkulaisbändejä / Old bands from the area
« Vastaus #19 : 17:11:25 - 20.07.2011 »
Shelter Dogs - Punkrockia, osin kantaanottavaa clash vaikutteista punkrockia
Niin juu. Toimi vuosina 04-08. Kokoonpano vaihteli vuosien varrella aika railakkaastikin ja viimeisin kokoonpano toimi triona 07-08. Liian rokkia punkkareille ja liian punkkia rokkareille. Kolme cd-r:ää ja yksi 7" EP.

jj

Vs: Vanhoja turkulaisbändejä / Old bands from the area
« Vastaus #20 : 20:06:10 - 20.07.2011 »
sitten se joku crusti bändi jossa Dissectin Tommi lauloi ja soitti kitaraa
Luulen että Biopsy on kyseessä.
Juu! Näin pari kertaa livenä kännissä ja pidin silloin.

Vs: Vanhoja turkulaisbändejä / Old bands from the area
« Vastaus #21 : 15:52:49 - 28.07.2011 »
Painstream, perustettu 2000 ja viimeinen keikka TVO:lla 2007.
Aluksi old schoolia ja sittemmin metallista hardcorea. Sanoituksissa käsiteltiin mm. eläinoikeuksia, luonnon tuhoamista ja välillä jotain henkilökohtaisiakin juttuja.
Viimeisin kokoonpano oli Janne - laulu (büfo, raivoraittius), Julius - kitara (büfo), Teppo - rummut (ex-büfo), Raino - basso (mm. karkkipäivä). Aikaisemmin oli Jannen lisäksi toinen laulaja Juho, joka lauloi ensimmäisellä äänitteellä. Ensimmäinen basisti oli Sofia ja ensimmäinen kitaristi Heikki (ex-büfo, ex-reactor). Ihan aluksi rummuissa oli Markus, mutta Teppo kuitenkin soitti kaikilla levytyksillä. Janne soitti toista kitaraa ensimmäisessä levytyksessä.

julkaisut:
s/t (2002)
Turku Hardcore (2003)
Á bas les tyrans (2004)

Vs: Vanhoja turkulaisbändejä / Old bands from the area
« Vastaus #22 : 14:35:53 - 13.08.2011 »
Ei taida olla vielä näitä mainittu, jos joku bändien jäsenistä lukee foorumia, niin voi korjata epäkohdat jos niitä on!

TKU Blindside
Hardcorea, hiukka metallista muttei ihan hirveän. Varmaa tietoa ei ole koska tää bändi aloitti mutta olisko joskus 2000 alkupuolella, koska eka demokassu tuli 2000. Käsittääkseni alunperin oli nimellä Devil Inside(?) kokoonpanolla; Jukka (Bolt, Become A Threat, Down My Throat) -kitara/laulu, Aba (Phoenix Foundation) -kitara, Jussi (Kieltolaki, Today's Waste, xJuryx) -basso, Mikey -laulu, Pekka (Security Threat, Endstand) -rummut. Tuosta sitten vaihtui nimi kai aika pian aloituksen jälkeen ja bassoon tuli Jan (Stakeout jne.), joka käsittääkseni jäi pois myöhemmin joskus demon jälkeen. Around 2002-2003 Full House Recordsin piti julkaista TBS täyspitkä, joka nauhoitettiinkin, mutta jäi kuitenkin arkistojen kätköihin tuntemattomasta syystä, en tiedä hajosko nämäkään koskaan virallisesti, ei vaan enää soittanu keikkoja jossain vaiheessa.

Back Against The Wall
Aloitti joskus 1998 / 1999, hardcore, punk 'n oi -tyyliltään eli vähän kaikkea. Alunperin lineuppi oli Harri (Today's Waste, xJuryx) -laulu, Wuokko -basso, Janne (Fist Season) -rummut, Jamppa -kitara, tuo vaihtui sit jokusen kertaa, mm. Jukka (TKU Blindside) tuli soittamaan kitaraa jossain vaiheessa ja vändin loppua kohti tais kitaristi vaihtua aika monta kertaa. Bändi julkaisi ainakin kassudemon, Those Fanfares Of Victory 7", Down To Earth minicd:n Fullhousella, Back Against The Wall / The Heartburns -Split CD:n ja olikohan vielä jotain muuta?

Falling In Cycle
Metallinen Hardcore. Jukka Napalm Strike (Toy Factory, Unloyal, Avoid Eye Contact, Phoenix Foundation) -laulu, Mikko -kitara, Tommy H. -basso, Pyssy -rummut. Ei tietoa koska aloittanut, 1999 käsittääkseni ainoa julkaisu Carpe Diem / Falling In Cycle -Split CD.

Avoid Eye Contact
Metallinen hardcore. Aloitettu 2000-2001(?). Danski (Knife Edge, Commonsense, .45 Stainless) -laulu, Jukka (Toy Factory, Unloyal) -laulu, Mikko (Falling In Cycle) -kitara, Pyssy (Falling In Cycle) -rummut, Jon -basso. Ainoat julkaisut on Demo 2001 kassu / cdr ja Live at Beatdown By The Laituri cdr (ei julkaistu / myyty).

Unloyal
Metallinen hardcore. Aloitettu 2005/2006. Alunperin nimellä One To Blame (ei julkaissut mitään, demo nauhoitettiin) eri laulajalla ja laulajan vaihdon jälkeen alkoi toimimaan nimellä Unloyal. Juuso (Get Stitches!) -laulu, Matias -kitara, Petteri (Knife Edge) -basso ja Aku (Reckless Crew, Han Solo, Get Stitches!) -rummut. Yks demo bändiltä tuli ja piti tulla Alley Godsin kanssa split 7", jolle kai biisit oli jossain vaiheessa olemassa, mutta niitä ei nauhoitettu koskaan. Soitti jokusen keikkoja ja sit jossain vaiheessa vaan loppui. Jätkät meni Reckless Crew, Get Stitches! jne. bändeihin.

Reckless Crew
Hardcore. Joskus 2007-2008 aloitettu. Pirkka -laulu, Juuso (GS!) -laulu, Late (Alley Gods) -kitara, Bangla -kitara, Väinö -basso, Aku (Unloyal, GS!) -rummut. Teki yhden demon, soitti keikkoja ja sit jäi vähän tauolle. Myöhemmin bändi tuli takas ja nauhotti 3 biisin "demon", jossa soitti muuten sama jengi, mutta Aku siirty kitaraan Laten kanssa ja joku muu soitti bassoa, Topi (Alley Gods, .45 Stainless) vissii?) ja rummuissa oli Lari (Anvils Drop). Tän jälkeen Aku lähti valloittaa maailmaa ja bändi loppu.

Volvo-Pete

 • Too old for this shit
  • Abortti 13
Vs: Vanhoja turkulaisbändejä / Old bands from the area
« Vastaus #23 : 21:39:39 - 19.05.2013 »
Rampton Twins meni ohi kaikilta vaikka näkivät keikalla esim. Sadiksella Oi Polloin kanssa. Taudin TVO kuoppajaiset 2010 oli speciaali entisistä olijoista, Laaru, Tomppa ja Timppa aikaa sitte mennet ja mäkin '99. 2013 Jarza sano et oon Taudin kitaristi, taas, mut mikäs siinä, Biopsy lopetti 2006 ku Katja Kettu alko kirjailijaks ja asu Hesas, Timppa ja Tomppa eläköity ja Tommi kiireinen muissa projekteissa. Sätkynukke loppu '93, Jarza laulus sillo, Rampton Twins oli hupijuttuja ja vitsit loppu. Muista bändeistä Evulaatio, Kolmas Päivä, Kumikristus ja Viallinen Yksilö oli omat tarinansa. Ja Kiimaki turkulaistu 2000-01, Painajainen asusti Turus aikoinaan myös. Ei tähän jaksa näistä kaikista kirjotella, pitäs käydä 20v läpi. Kysykää jos joku asia kysytyttää. Biopsyst viäl tarkennus ku siit ollu mainintaa: alkuhässäköiden jälkeen 00-02 vakiintu Katja Kettu laulu, Tommi laulu ja 1. kitara, Timppa-basso, Volvo-Pete 2. kitara ja laulu, Tomppa rummut. Yks demo, toinen äänitetty Tku Trashin' kimppa EP:tä varten mut miksaus hommasta ei koskaan kuulunu ja sit ehti hommaki kuivuu kokoon. ja Biopsy ei vois olla ollu kauempana crustista, vaikka jotkut yrittää toisin. Nih.

mirosol

 • teidän kaikkien jumala
 • Administrator
 • *****
  • killall -9 humans
Vs: Vanhoja turkulaisbändejä / Old bands from the area
« Vastaus #24 : 08:41:17 - 21.01.2016 »
Tuo aiemmin mainittu Lenients kuoli vuodenvaihteeseen 09-10.

Samoin Lunar Outpostin voisi siirtää tänne kuolleiden listoihin. Tuosta samaisesta vuodenvaihteesta 2014 kevääseen. Neljä täyspitkää ja muutamia lyhyempiä. Jäähyväiseksi tuli vielä viimeisin äänitys kasettina tammikuussa 2016.  Nyt voi jo virallisemmin sanoa, että bändiä ei ole eikä tule enää.
"No such thing as innocence" Profane Geometry - harrasteblogi ja levyhylly.