Species Traitor - Silence Equals Death MCS

Aloittaja kuka tahansa, 16:25:47 - 13.05.2011

« edellinen - seuraava »

kuka tahansa



No demohan tämä oikeasti on eikä mikään varsinainen kasettisingle. 9 minuuttia 51 sekuntia hevicorea, hinta 2 euroa. Sadan kappaleen painos näitä olisi tarkoitus äänitellä (50 valkoisella, 25 punaisella ja 25 sinisellä polystyreenillä), leikkailla ja liimailla kasaan. Biisit kuunneltavissa myös osoitteessa http://speciestraitor.bandcamp.com.

Keikkoja:
14.05. Turku w/ Tragedy, Kylmä Sota (loppuunmyyty)
20.05. Helsinki, Utopia-klubi w/ Signmark (ei pääsymaksua, ei ikärajaa)
09.07. Tampere, Musta Pispala w/ Raivoraittius, Horros, Neuroottiset pelimannit, Ydinsota

kuka tahansa

Tämä alkaa olla loppuunmyyty. Bandcampista saa ladattua ilmaiseksi. Seuraava keikka Taideslummissa lauantaina 13.8. klo 19:50.

torre

Lainaus käyttäjältä: kuka tahansa - 02:14:26 - 11.08.2011
Tämä alkaa olla loppuunmyyty. Bandcampista saa ladattua ilmaiseksi. Seuraava keikka Taideslummissa lauantaina 13.8. klo 19:50.

voisin ottaa yhden. enköhän oo lauantaina paikalla.

kuka tahansa

Uusimmassa Toisessa Vaihtoehdossa (#234) Ville Anger tuumii seuraavaa:

LainaaSPECIES TRAITOR - Silence Equals Death C-kasetti

Turkulainen Species Traitor pläjäyttää demonauhallaan kehiin kaksi kovaa heavy metal -vaikutteista hardcorepunkrallia ja sanotaanko että varsinkin musiikillisesti paino on tuolla heavy metallissa reippaamman puoleisesti! Kitarointi haiskahtaa mukavasti muunmuassa Iron Maidenilta ja Judas Priestiltä ja sehän on vaan plussaa! Hardcorepunkin puolelta vahvimmat assosiaatiot menevät jonnekin Catharsiksen suuntaan ja eipä siinäkään ole mitään vikaa. Kaksi laulajaa huutaa vihaisesti asiallisia ja hyvinkirjoitettuja tekstejä - plussaa tästäkin, sillä tuntuu että nykyään hyvin harvoilla bändeillä on enää mitään sanottavaa. Livenä bändi toimi myös todella hyvin ja mielellään tällä demollakin olisi kuullut enemmän kun nämä kaksi biisiä - vaikkakin molemmat kyllä kellottavatkin sinne viiden minuutin tuntumaan ettei nyt ihan heti tarvitse olla kelaamassa alkuun. Kasetteja on saatekirjeen mukaan tehty melko rajoitettu määrä (jotain "die hard" -limitedejäkin on ainakin ollut tarjolla) joten nopeasti tilailemaan osoitteesta speciestraitor(ät)riseup(piste)net. Tai sitten biisit voi tsekata vain internetistä osoitteesta speciestraitor.bandcamp.com. Myös nettisivuilta vegspace.com/speciestraitor löytyy informaatiota. (v)