Taideslummi 2011

Aloittaja Jonne, 03:35:19 - 06.07.2011

« edellinen - seuraava »

Ralla

Fb-eventin teksti päivitetty :)

hashishi

raksaryhmä haluaa infoa mistä löytää rakennusmateriaaleja slummia varten, joten ilmotelkaahan rakennus-/purkujäte yms -lavoista turun alueella. Samoin kaipaamme maaleja ja nauloja ja semmosta. Ilmotelkaa tänne tai FB:n Taideslummi 2011-tapahtumaan.
Tämä on tällä hetkellä korkean prioriteetin juttu, joten nyt oikeesti töihin, vitun hipit! ;) <3

hashishi

Ja semmonen asia myös, että vaikka yksi suhteellisen varma pakettiauto onkin käytössä slummilla (insallah!), niin mielemmämme ottaisimme vastaan myös toisen, etenkin koska kyseinen paku on poistumassa kaupungista määräämättömäksi ajaksi ensi viikolla. Pystymme todennäköisesti kustantamaan ainakin bensat, sekä KOHTUULLISEN vuokran mikäli siitä kiikastaa. Kuskit voisivat myös ilmoittautua em. keinoin (FB, tänne)

Kit

hei siis milloin slummi alkaa kun öö kalenterissa lukee 8.-14.8. mut luulin et se alkaa jo sunnuntaina?

ehdota jotain parempaa

Sunnuntaina 7.8. alkaa puolen päivän aikaan. Täytyypä korjata kalenteriin oikein.

joutuin

#20
Tiedote Taideslummista on pistetty Takku.netiin ja vinkattu mm. Autonomisen kulttuuriyhdistyksen kautta sovinnaisempana versiona koko joukolle turkulaisia poliitikkoja ja Ilkka Kanervaa myöten.  :P


Liisteröintitalkoot! Huomenna/ylihuomenna? Mm. vapaakulttuuriblogista löytyvää flaikkua sopii tulostella. Pitäiskö nähdä jonkun keskustan liepeil asuvan luona (Martti, Pullis?), keitellä liisterit ja juonia yhes?

//ja hei vinkatkaa ihmees tiedotusryhmälle eri kohteita joihin tiedotetta vois pommittaa. Voi myös hoitaa oma-aloitteisesti.

ehdota jotain parempaa

Tulipa mieleeni, että eiks slummin vois laittaa Autonomisen kulttuuriyhdistyksen nimiin? Slummihan ajaa just Autonomisen kulttuuriyhdistyksen tavoitteita, eikä kenenkään yksityishenkilön tartteis sitten olla virallisena järjestäjänä.

Oliks seuraava kokous muuten ens viikon tiistaina (26.7. tjsp)?

Kit

komppailen ehdota jotain parempaa :---)

joutuin

Joo kokous silloin Porthaninpuistossa. Viime kokouksen pöytäkirjan vois laittaa näkyville.

Mikäs siin kai, tarvittaneen konsensus kuitenkin. Oikeudellinen vastuuhan sit lankeaa yhdistyksen hallituksen niskaan.

Kit

niin totta.. sit tarvittais kyl hallitusta messiin ja hyväksymään, mut ko henkilöt kai muutenkin aika aktiivisesti taideslummikokouksissa muistaakseni pyörineet?

matu

Pitais selvittaa miten se menee siina vaiheessa jos se on yhdistyksen nimissa jarjestetty ja vertailla etuja ja haittoja. Ite haluisin ainakin mielellaan olla myos paikalla kun asiasta neuvotellaan (etenkin jos on niin et vastuu putoo mulle), mutta jos kaytte ens kokouksessa lapi ni infotkaa muakin, ma olen suomessa vasta 30.7 bakkii.

hietsu

Heibadei!

Muistuttaisin vielä seuraavasta Taideslummikokouksesta tiistaina 26.7.2011 klo 19 Porthanin puistossa. Kaikki sinne! Olisi toivottavaa, että jokaisesta vastuuryhmästä olisi vähintään yksi edustaja paikalla. Muuten, jos ylläoleva päivämäärä tai aika on väärin, siis eri mitä sovittiin viime kokouksessa, korjatkaa! (oon hukannut mun kalenterin)

hietsu

ja muuten

jos jollakin on jotain kontakteja esim ruohonjuureen, punnitse ja säästään tai vaikka kasviskeitaaseen ym tollasiin, vois kysellä niitä lahjoituksia vaikkei kuuluisikaan ruokaryhmään. se ois kivaa.:) tai jos on itsellä suuri kasvimaa, jossa on ylijäämää...tai jotain

Ralla

Moi, tässä nyt tä viime kokouksen epämääräinen pöytäkirja kun ei siellä mitään järkevää oikeestaa puhuttukaa, tai oikeestaa päätetty :D Tai, ehkä laitan ranskalaisin viivoin mistä horistiin.

Taideslummikokous 12.7. klo 19


-Edellisen kokouksen referointia
-Mitä pientyhmät ovat tehneet keskenään, tärkeimmät hommat hoidossa
-Vinkki: Tiedotusryhmä laittaa mainosta Takkuun & muille kaupungeille (?) (homma ilmeisesti jo hoidettu)
-Jes saa ehkä slummille käyntikortteja + jonku leffapätkän
-Muutamia esiintyjiä ilmottautunut jo, yhteydenotto tullut mm. SeTalta
-Hie ilmottaa polliisille, mahdollisen seuraavan ilmoittautumisen hoitaa joku muu, tai sitten ei.
-Erillisen viikonloppudemon ilmottaminen hoidettava!
-Ynnä muuta paskanjauhamista esim. siitä miksi seuraava kokous laitettiin heti viikon päähän edellisestä, vaikkei ollut mitään varsinaista puhuttavaa. Ihan hauskaa oli silti.
-Seuraava kokous 26.7. klo 19 Porthanin puistossa!

hietsu

Ilmoitettu on. järjestävä taho: Alakulttuuripääkaupunkihanke ja yhteyshenkilönä joku Laura Hietanen...Sitä oli mietitty, että pistettäisiinkö yhdistyksen nimiin, mutta mietittiin, että a. siitä ei ole yhdistyksen kokouksen päätöstä, joten emme voi tehdä tällaisia päätöksiä keskenämme, b. toi on sopivan random kollektiivi.