Maailmankauppa Aamutähti lopettaa

Aloittaja kuka tahansa, 03:56:09 - 13.05.2011

« edellinen - seuraava »

kuka tahansa



Taas yksi vastakulttuurisesti merkittävä tila Turussa lopettaa toimintansa. Turun (kehitysmaa- ja sittemmin) maailmankauppayhdistys oli minulle henk.koht. hyvin tärkeä yhteisö ja Aamutähti hyvin tärkeä tila kymmenen vuoden ajan. Yhdistyksen toimintaan mukaan mennessäni kaupan takahuoneessa piti toimistoaan ja kokoontui useampikin turkulainen kansalaisjärjestö, joista osa muutti sittemmin Aurinkotehtaalle (joka sekin muuten puretaan, rakennus siis, eli Aurinkotehdas häädetään, kuten Turussa on epäkaupallisille tiloille tapana tehdä). Aamutähdessä opin kriittiseksi - ja ennen kaikkea itsekriittiseksi. Helpot ratkaisut puuttuivat, mutta silti tuntui siltä, että teki koko ajan jotain konkreettista.

Surku tulee.

LainaaMaailmankauppa Aamutähti lopettaa 25-vuotisen taipaleensa: liiketilamme on myyty, ja kauppatoimintamme loppuu kesäkuun viimeinen päivä.

Tulevaisuus on jossain määrin auki: yhdistyksemme ei ole kaiketi katoamassa, kevät myydään Turun kauppatorilla. Mutta: miten käy tuottajayhteisöjen? Miten jatkamme yhdistyksen toimintaa? Näitä asioita pohditaan pikku hiljaa, kunhan tavarain loppuunmyynti saadaan ensin tehtyä. Näihin pohdintoihin sekä kevään tapahtumiin voit osallistua myös sinä!

Uskollisille asiakkaillemme Aamutähti haluaa tarjota loppuunmyyntialennuksia: muun muassa tekstiilien, keramiikan ja suurimman osan oman maahantuontimme (St Mary´s, Aj Quen ja Minka) hinnoista on alennettu 20-40%.

Tule tekemään ostoksia nyt, sillä vieläkin voit vaikuttaa Aamutähden sekä kauppakumppaniemme tilanteeseen tukien samalla reilua kauppaa.

http://www.aamutahti.net

kuka tahansa