Mahdollisia ja mahdottomia keikkapaikkoja Turussa

Aloittaja papu, 09:50:43 - 27.06.2011

« edellinen - seuraava »

niilo pielinen


Näin on kyllä. Viestinä sain vastaus et kyllä siel joku keikka menis mut ei ainakaa remontti tehty keikan järjestämiseen... Siel käydään ti kaverin kans, joka tuntee omistaja näköjää hyvin, ehkä jos kykenee vois yrittää puhua vähä...
...Speak finnish like Tarzan, write it like Cheeta...

http://www.last.fm/user/tiitusnakke

salozka

Kannattaa kysyä Trebasta, tosin voi olla et haluavat enemmän sellasta ei-niin-volymepitoista musaa, mutta käsittääkseni omistajilta on tullut sellanen "jyrkkä ehkä" :)

mirosol

Kohtahan tässä olis pakko joku "tilapäisratkaisu" keksiä. On se S-Osiksen loppu kuitenskin sen verran lähellä...
"No such thing as innocence" Profane Geometry - harrasteblogi ja levyhylly.

markus

Toi Trebarin keikkasysteemi olis kyllä parasta mahdollista settiä! Turkkarista luin et Graceland muuttaa, mahtaako tuohon aiempaan sijaintiin olla tulossa mitään liverokkikuppilaa, löytyykö ensikäden- tai huhupuhetietoja?

papu

Lainaus käyttäjältä: markus - 19:37:33 - 02.10.2011
Toi Trebarin keikkasysteemi olis kyllä parasta mahdollista settiä! Turkkarista luin et Graceland muuttaa, mahtaako tuohon aiempaan sijaintiin olla tulossa mitään liverokkikuppilaa, löytyykö ensikäden- tai huhupuhetietoja?
Lähitalojen asukkaat valittaneet paljon melusta, eli tuskimpa rokkia kauheasti soitellaan jatkossakaan.

Everclear

Täältä oma kontributioni turun keikkapaikkakeskusteluun :http://diyturku.net/forum/index.php/topic,448.0.html  Tarinaa ja kokemuksia keikan järkkäämisestä kotikaupungin syksyä piristämään..

Turbourpo

#36
Satamassa ( Toinen poikkikatu) toimi taannoin West Coast hohtogolf. Nykyään ko firma löytyy Kauppatorin laidalla. Sataman tilat voisivat toimia kokonsa puolesta keikkapaikkana hyvinkin, kun välittömässä läheisyydessä ei ole asutusta ja liikenneyhteydet ( bussi no1 ) toimisivat sillä paikka on lähellä "Viikkarin" terminaalia. Ainoa puute on sijainti yliopistoon nähden. En tiedä, onko rakennus Turun kaupungin, sataman vai kenen omistuksessa, mutta kulttuurivuoteen vedoten siitä voisi järjestyä tilat uudelle Tevikselle. Siellä oli myös toimiva baaritiski...

kuka tahansa

En tarkalleen tiedä, mistä paikasta puhut, mutta ymmärtääkseni koko sataman alue on aika tarkkaan (ja tyyriisti) kaavoitettu joksikin uudeksi, suureelliseksi porhoasuinalueeksi tai turistirysäksi.

Hatshoe

En usko että itse sataman alueelle on asuntoja tulossa, vaan lähinnä Kakolan ja sataman väliselle alueelle, jolla onkin enimmäkseen puolityhjiä ja hylättyjä teollisuusrakennuksia yms. Tuo Hohto-golfin rakennus sitten taas on kaavoitetun parkkihallin paikalla, eli saattaa sille purku tulla jokatapauksessa. Ei siitä kylläkään vähään aikaan ole mitään kuulunut. Melusta häiriintyviä naapureita siinä ei olisi ihan vieressä kyllä.


Turbourpo

Tosiaan, unohdin sen parkkitalon..Siitä oli jotain juttua Turkkarissa tällä viikolla. Käsittääkseni ko pytinki pysyisi kuitenkin paikallaan. Rakennus on hieman viistosti Hotel Seaportia vastapäätä ( olihan siinä jotain asutusta :-[) Uusi puutaloalue on kaavoitettu Turun Linnan, Kalastajankadun ja Patterihaan väliselle alueelle.
Kun kävin siellä golfailemassa työporukan kanssa, musiikki jytisi aikalailla, mutta ulos se ei niikään kuulunut. Tila oli muuten hyvän näköinen. Se sijaitsi toisessa kerroksessa leveiden portaiden päässä ja tilakoko on hieman pienempi, kuin Turun Klubin isompi yläkerta. Uudessa Hohtogolf paikassa voisivat tietää vuokraajasta ja muista yksityiskohdista, kun käy kyselemässä. Heidän nykyinen paikkansa on torin laidälla Yliopistonkadulla.

kylmä sotilas

Uudenmaankadulla sen entisen karaoke mestan ikkunassa luki isolla "vuokrattavana"...
Olihan siinä aikaisemminkin joku keikka-baari, en muista vaan nimeä.

papu

Lainaus käyttäjältä: papu - 09:50:43 - 27.06.2011
S-Osis (Rehtoripellonkatu)

  • ohjelmiston luvat ja maksut järjestäjän vastuulla
Ehhee. Tää pointti kannattaa huomioida. Just tuli jälkiperintää Teostolta tosta yhestä kesän keikasta. Sosis & Teosto :-*

Hatshoe

Ei oo kai tullut mainittua, mutta joku puhui joskus jossain epämääräisesti tällaisesta: skeittihalli-Cubessa voisi mahdollisesti järkätä jotain.

Dead sun rising

Jos kaikkea saa ehdottaa, niin Alepubin alakerrassahan on mukavasti tilaa kelpo konsertille. Tai oli sen edeltäjäbaarin aikaan, jolloin tilaa vuokrattiin ihan kohtuu hintaan kokoonsa ja hyvään sijaintiinsa nähden. Eipä sitä kai hirveästi silloinkaan mainostettu. Veikkaan, että nytkin on about tyhjillään tai vähintäänkin siivottavissa keikkakäyttöön, jos varastona pitävät, kysymättä jää selviämättä. Olisi kirjaimellisestikin ug-paikka maan alla. Ja bäkkärillä olisi sauna! Been there...

Kukko

Lainaus käyttäjältä: kylmä sotilas - 15:40:24 - 11.11.2011
Uudenmaankadulla sen entisen karaoke mestan ikkunassa luki isolla "vuokrattavana"...
Olihan siinä aikaisemminkin joku keikka-baari, en muista vaan nimeä.

Tää ois varmaan entinen Dantes Corner. Sen jälkeinen Karelia karaoke-bar-rahapesula ei tainnu ikinä päästä siihen vaiheeseen, että ois avannu oviaan yleisölle.