Pe 17.10 Kokeellisen musiikin klubi: Ashen Simian ja Benedict Slotte

Aloittaja ambientwelt, 07:16:48 - 07.10.2014

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

ambientwelt

Ashen Simian ja Benedict Slotte Turun kirjakahvilan kokeellisen musiikin klubilla perjantaina 17.10 kello 19:30 alkaen

Ashen Simian on kokkolalaisen Ami Hassisen artistinimi. Hassinen on tehnyt elektronista musiikkia Nemesis-yhtyeessä 80-luvun lopulta saakka. Osana Nemesistä Hassisen musiikkia on kuultu useilla pitkäsoitoilla, radiossa ja taidenäyttelyissä sekä useissa erityislaatuisissa konserteissa. Nemesiksen debyytti Xcelsior oli vuonna 1994 ensimmäinen suomalainen kansainvälisesti julkaistu elektroninen ambient-levy.

Ashen Simianin toinen pitkäsoitto Spinal Staircase ilmestyi joulukuussa 2013. Kirjakahvilan illassa Ashen Simian vie kuulijan elektronisen musiikin eri tyylilajien läpi yhdistäen klassisia syntetisaattoritekstuureita sekvensseihin ja rytmisiin elementteihin.

https://nemesis3.bandcamp.com/album/ashen-simian-spinal-staircase

Turkulainen Benedict Slotte on taustaltaan akustiikkaan erikoistunut diplomi-insinööri, jonka musiikillisiin kiinnostuksen kohteisiin kuuluu äänisynteesi, kuorolaulu ja yläsävellaulu.

Kokeellisen musiikin klubilla Slotten esityksen pääroolissa on kaksi erityislaatuista Haken Continuum –syntetisaattoria, joilla hän luo tilaan dynaamisen, mutta pääosin levollisen ja osittain improvisoidun elektroakustisen äänimaiseman.

https://soundcloud.com/bslotte/improvisation-2

Tapahtuma on ilmainen ja ikärajaton.

Turun kirjakahvila sijaitsee osoitteessa Vanha suurtori 3, Brinkkalan sisäpiha, 20500 Turku.

Tapahtumasivu facebookissa: https://www.facebook.com/events/812327515484861/